Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mitolojik zoan falan deniliyorda Valla Oda'nın ne yapacağı belli olmaz bir arc sonra Mitolojik zoan değil aslında bir logia diye de değistirebilir.Böylece luffy'nin meyvesinin türünü her arc değiştire değiştire kk yapar artık
 
O imkânsız. Hükümetin bilgi edinme birimi Luffy tarafından yeniliyor direkt. Savaştan sonra rapor vermişlerdir. Bundan önce Water 7'da da rapor vermişlerdir muhtemelen. Bir sürü Denizciyle karşılaştı şu ana kadar. Sabaody'de Kizaru, Sentomaru falan gördü. Pacifistalar da meyve yeteneğini veri tabanına kaydetmişlerdir. Hepsini geçtim, Marineford koca TV'de yayınlandı, Kadimlerin mi haberi olmayacak savaştan. Bütün gazeteler boy boy fotoğrafını koymuşlardır çocuğun.
Gomu Gomudan haberleri var zaten ama gomu gomuyu sıradan bir meyve zannediyorlardır. Nikanın verdiği gücü bilen tek kişi Im olabilir.
 
Tek anlamadığım Güneş Tanrısının sembolünün güneşi engellemek için kullanılan bir hasır şapka olması. Belki de sembolik açıdan düşünürsek, Nika' nın ruhu İm tarafıından karanlık meyvesinin gücüyle bu şapkaya hapsedilmiş ve böylece İm' in gölgesi altında karanlık çağ denilen döneme girilmiş olabilir.

Muhtemelen tüm meyveler ve kendi ismini verdiği Nika meyvesi de bizzat Nika tarafından yaratılmış.
Nika muhtemelen çok yaratıcı ve eğlenmeyi seven çocuksu bir tanrı ve sürekli güzel şeyler ortaya çıkarıyor, Başta Nika ve İm tek başlarına uzayda dolanırken beraber çok mutlular. Daha sonra Dünya ile karşılaşıyorlar. Sadece dünyada bulunan kauçuğu gördüğünde Nika' nın çok hoşuna gidiyor çünkü kauçuk esneyip uzayabilen, şekilden şekile girebilen ve üzerinde zıplayabildiğin bir şey. Daha sonra Nika bu kauçuğu Güneş ışığıyla besleyerek değişik işlere yarayan abuk subuk meyveler yaratabildiğini farkediyor. Ayrıca bencil biri olmadığından kendisini çok mutlu eden bu işi başkaları da yapabilsin diye hem kendi güçlerini hem de kauçuğu bir arada bulunduran bir meyve yaratıyor. :/ İm ise ona tamamen bir tezat oluşturuyor, klasik. Muhtemelen Nika, İm' in küçük düşmesine sebep olabilecek komik bir olaya sebep oluyor ( laugh tale ). Nika Güneşi sembolize ediyorsa İm de Ay' ı ve geceyi sembolize edeceğinden ve İm de Nika' yı kıskanan şerefsiz bir tanrı olduğundan hem Nika' ya özenerek hem de ona rakip olabilmek için düşmanca bir gayeyle aynı Nika' nın yaptığı gibi kendi gücünü kullanarak Güneşi, tüm meyve güçlerini ve Nika' nın yarattığı tüm güzellikleri yokedebilecek Karanlık meyvesini yaratıyor.
Çok kötü bir teori biliyorum ama artık çıtanızı bir nebze düşürmeniz lazım değil mi sizce de? :I
 
Who's Who nereden biliyor ki o zaman?
Who's who bilmiyor o lastik meyvesi diye biliyor sadece o hapishaneye gidince ona birisi Nika'yı anlatıyor sonra hikayeyi anlatanı ortadan kaldırıyorlar sonra sıra bana gelecek diye kaçıyor yani o meyvenin Nika olduğunu bilmiyor Jinbe'ye bunu sordu çünkü Fisher Tiger korsanlarının ismini Güneş korsanları yapmış Nika da Güneş tanrısı, belki Jinbe bunu biliyordur diyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 101)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık