Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada luffynin esneme olayı devam ediyor ki Kaidoyu yukarı çekmiş. Meyve ile ilgili detayları 2 - 3 sayıya tamamen anlamış oluruz. Lastik dışında bakalım neleri varmış bu nika modelinin şimdi açıklamazsa ilerde ekleme yaparım aman şimdiden sölemiyim de sonra beni linçlemesinlerde diyebilir.
 
Meyvenin ismi şimdilik dursun bence zoan dediği ağaç reçine lastik falan. Bitkilerin zoan olabileceğini görmedik ama özelse neden olmasın. Can sıkıcı olan şey bunun dışındaki şeyler. Kardeşim sen gerizekalı mısın ? Diyorsun ki bu meyvenin uyanışı efsane e yakalamışsın da diye dünya hükümeti 800 yıldır peşinde diyorsun ? Lan yakalamışsın işte bulmuşsun bir şekilde versene Im'e. Hiçbir şey yapmasan cebine koyarsın sen çalınsın diye yola çıkarmışsın meyveyi. Yani bu kadar kötü yazarlık olur. Ben buradan tek bir mantıklı olay çıkartabiliyorum. Imu bilerek isteyerek meyveyi çaldırttı. Meyvenin güvende olmasını istemedi. Bilakis meyveyi iradesi olan birinin yemesini uyandırmasını bekledi. Uyanmadığı sürece joyboyu da öldüremiyor gibi bir şey belki olabilir.
 
Meyvenin gerçek bilgisinin gorosei dışına çıkmaması, denizciler vs. herkesten saklanıp şüphe uyandırmamak için who's who ile taşınmasına müdahele etmeyerek çok fazla önlem almamışlardır. Shanks i görevlendirip meyveyi çalıp kendilerine getirmeleri istenmiştir. Böylelikle meyvenin sırrı kimse tarafından bilinmeyecektir. Bu şekil bir hikaye taşları yerine oturtur.
 
Meyveyi anlamayanlar için özet:Zoan genel manada biçimsel formları içeren (hayvan-İnsan-mistik varlık) meyve türü malum.Luffy’nin sahip olduğu insan sınıfına ait lakin ‘Nika İnsan’.Örnek verirsek Sengoku’da Zoan fakat ‘Buda İnsan’ biçimsel form ve yetenekleri yüzünden.Fakat Nika hakkında ve Oda’nın Nika’sı hakkında henüz bilgi yok.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık