Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eee amiralleri neden Luffy’nin peşine takmadınız. Sürekli meyve kaçtı ne anasını satayım. Anaokulu çocuğu daha mantıklı şey bulurdu bundan.
 
Böyle bir senaryo yazacaksa da keşke şöyle olsaydı;

Meyvenin ismini değiştirerek kitaplardan silmek yerine direkt ismini silselerdi. Bu meyvenin Gorosei'den kaçma olayı da şöyle ayarlanabilirdi; meyve, başka meyvelerin içine girerdi kullanıcısı öldükçe. Nika ateş kullanıyor mesela, diyelim bundan 10 nesil önceki Mera Mera kullanıcısı aslında Nika meyvesi de yemiş olsun. Mera Mera meyvesinin içinde Nika'nın ruhu olsun. O ölünce lastik meyvesine geçiyor. O da ölünce normal insan meyvesine giriyor. Nika'yla ilişkili meyveler olsun diye bunları söyledim ama ilişkili olmak zorunda da değil tabii. O zaman Gorosei takibini de yapamazdı meyvenin, bu nesilde lastik meyvesinde olduğunu bilemezlerdi.

Yahut, şöyle olabilirdi. Nika'nın ateş, esneklik, büyüme gibi özelliklerini gördük. Kullanıcı layık değilse sadece bir özelliği kullanmasına izin verirdi, o zaman normal ateş meyvesi gibi kamufle olurdu mesela. Luffy de seçilmiş kişi olduğundan dolayı diğer özelliklerini yavaş yavaş çözmesine izin verirdi meyvenin. Bu son dediğim zaten yaşandı aslında, anladığım kadarıyla vitesler Luffy'nin yavaş yavaş uyanışı yani Nika'nın özelliklerini çözmesiydi ama önceki nesillerdeki Gorosei meyvenin adını değiştirip lastik meyvesi yaptıysa zaten bir anlamı kalmıyor.
 
Luffy'nin uyanışı ve yeni meyve ismi ile ilgili karışık duygular içerisindeyim. Bölüm çıksın hatta önümüzdeki bölümler çıksın. Sonrasında hislerimiz dinginleşir ve fikrimiz ortaya çıkar ama bildiğim bir şey var o da nedense şaşırmadım. Bir tek mistik zoan beklemiyordum, düşük olasılıktı benim için ama özellikle insan meyvesi, imkansızdı, aklımın ucundan geçmedi daha farklı bir şey bekliyordum....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık