Oda ne yapar eder şaşırtır bizi. Bütün parayı bastım, Modumuz Anlık:Spoilerde benim ilgimi çekecek herhangi bir şey yok sadece gelen joyboy mu lütfü mü orası önemli benim için, bu yüzüğü taşımak bana koymaz yani![]()

Oda ne yapar eder şaşırtır bizi. Bütün parayı bastım, Modumuz Anlık:Spoilerde benim ilgimi çekecek herhangi bir şey yok sadece gelen joyboy mu lütfü mü orası önemli benim için, bu yüzüğü taşımak bana koymaz yani![]()
Komik mi la bu ? Komik mi bu şimdi ?Spoilerı kartallara niye taşıtmıyorsunuz @RedTeroR![]()
Spoilerı kartallara niye taşıtmıyorsunuz @RedTeroR![]()
ben bu forumu 4-5 yıl üye olmadan takip etmiştim mesela düzenli olarakBen şöyle düşünüyorum forumu takip eden ve birşeyler yazmaya üşenen veya zamanı olmayan birçok arkadaş var. Onların yarısı bile gelse yeter, arada çürük elmalar mutlaka çıkar ama değişik insanların gelmesi ve fikir beyan etmesi herzaman iyidir.
İyi bari, doğru karar olmuş. Ne tartışılıyor peki burada tam olarak? İsteyene görünen, istemeyene görünmeyen spoiler konuları mı açacaksınız?Site kapanmıyor. Ondan vazgeçildi. Sanırım 500 kere daha söylemem gerekecek aynı şeyi.
Bu bölüm için spoiler sağlayıcılar önden bilgi alınmamasını önerdi. O yüzden ben de spoiler bölümünü özel yere aldım. Sadece isteyenler ve ziyaretçiler görebilecek.İyi bari, doğru karar olmuş. Ne tartışılıyor peki burada tam olarak? İsteyene görünen, istemeyene görünmeyen spoiler konuları mı açacaksınız?
Sayı 50 kişiye ulaştı.Son bir saatte 33 kişi siteye üye oldu.