Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Yaşamak İstediğiniz Fantastik Evren/Mekan

Yaşamak Istediğiniz Fantastik Evren/Mekan


  • Kullanılan toplam oy
    54
ATLA ve Warcraft evrenlerinin olmaması beni biraz üzdü açıkçası. Seçenekler arasında yaşamak istiyorsam eğer HP evreni en korkulan büyücünün bir şey yapamamasından ötürü onu seçerdim. Adam çocuk okuluna bile giremedi ulan ötesi yok. Halbuki bak orada Melkor'a, Sauron'a ....

Neyse dediğim gibi her ne kadar duygusal yanım LOTR dese de yaşama iç güdüm beni HP evrenine çekiyor. Bu yüzden oy vermeyeceğim yukarıdaki iki evrenden birisi eklenmezse.
Atla'da olsam ve bükücü olmasam net teknolojik cihazlar üretip bükücüleri ortadan kaldırırdım. Eşitlik için.
 
Bu arada HP dünyasında olsam Grindelwald gibi davranıp büyücülerle insanlar arasında savaş başlatıp insanları köle yapardım. Teknolojileri fazla tehlikeli dünya için.
 
Atla'da olsam ve bükücü olmasam net teknolojik cihazlar üretip bükücüleri ortadan kaldırırdım. Eşitlik için.
Sanırım eski kütüphaneleri gezip bükücülerle ilgili bilgileri toplardım bu da beni nihayetinde 'Beyaz Lotus Tarikatı'na yönlendireceği için bu tarikata mensup olurdum. Sonrasında da kuvvetli ihtimal General Iroh ile takılırdım. Yahut Hakoda gibi bir savaşçı olurdum ve yine bu tarikata girerdim. Ateş ulusundan olursam da Jeong Jeong reis gibi olurdum.
 
Hogwarts mı, yılan mı sokacak, örümcek mi gelecek, yangın mı çıkacak, psikopat bir büyücünün deneyi mi olacaksin, kendini elit sanan büyücülerce ezilecek misin, entrikalar falan filan. Kafa rahatlığı olarak Asgard dururken düşünmem bile :)
Ben asgarda gitsem ragnarok olur. Voldemorttan kurtuluş var.
 
Yerine göre değişir o söylediğin. Agri World sınıfında bir gezegendeysen rahat yaşarsın, çünkü koruma işini başkaları yapar. Fakat örneğin bir Death World olan Catachan'daysan savaşırsın. Çünkü o dünyada çocuklar bile hizmet etmek zorundadır. Hive World tipi bir yerdeysen kesinlikle galaksinin diğer ucundaki bir yere savaşa gönderilirsin. Industrial World tipi bir yerdeysen kendin gidip asker olursun, çünkü oradaki işler ağırdır ve vardiyalar bitmek bilmez. Fortress World tipi bir yerdeysen askersin zaten, başka şansın yok. Imperial Guard, daha doğrusu Astra Militarum milyarlarca askerden oluşuyor ve bu askerler havadan gelmiyor. Dediğin gibi birkaç yüz tanesinde savaş var, ancak o savaşa başka yerlerden insanlar gönderiliyor. Space Marines her yerde olamaz, bu yüzden Astra Militarum kurulmuştur. Bunu iyi bilirsin.
Dediğin gibi Warhammer evreninin ne kadar kötü olduğu tamamen yaşadığın yere bağlı.Cennetten çıkma bir dünyada yaşayabilirsin ama duruma göre havası insanlar için solumaya uygun olmayan ve trilyonlarca insanın dip dibe yaşadığı bir Hive World'de yaşama ihtimalin de düşük değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık