Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu seçilmiş kişi olayını Bleach, Naruto yapınca yeren One Piece severlerin şimdi bundan "Harika" diye bahsetmeleri de nasıl bir iki yüzlülüktür. Luffy dayak yiye yiye, ittirile ittirile, başkaları tarafından sırtlanarak, taşınarak korsanlar kralı oluyor OP okurları da "Hoooo! " modunda. Abi cidden OP okuru kadar günü birlikçi bir okur kitlesi daha yok. Yıllardır büyük bir heyecanla OP okuyan biriyim. İlk shounen mangam kendisi ancak her yerde OP yerilirken bizim burada halaa. OOOO . Çizimler bu çaptaki popülariteye sahip seriler arasında bir kaç yıldır açık ara en kötüsü. Wano desen rezalet bir ark idi. Son bölüm deseniz. Luffy'yi bir tek geçmişten bir varlık bir reenkarne kurtarmamıştı Kaido'dan o da kurtarsın. Yazık ya. Hani macera, heni denizlerde geçen bölümler. Hani tayfa üyelerinin savaş ve dehşet anları olmadan birbirleriyle iki kelam ettikleri zamanlar. Eleştirilesi bölüm, "Tüm Zamanların En İyisi" olmuş . Bir garip
 
Yemin ederim ibretlik yav. Bu bakış açısını bir Zoro'da göremedik.
İbretlik olanı görüyoruz Ragnarok'dan sonra Luffy yerde yatarken kafanı koparayım diyen kimdi ?

Cp0 araya girdi bahaneniz oldu işte, Kaido yeniyormuş muallakta olan bir şey yok.
3.defa bırakıp gitmesi peki. Ve hepsi çatıda oldu :D Ah şu bırakıp gitmeler taaa croco dan beri bitmedi...
Kaido diyor ki Luffy yerde yatarken senin kafanı mı koparayım, patlatayım mı o sıra Zoro giriyor araya. Diğer sefer yendiğinde diyor ki kafanı almam lazımdı. Alır almaz orasına karışmam ama adamın yenip bıraktığı gibi bir durum yok bir şeyler yapacağını söylüyor burada ise cp0 araya girdi adam Oden'i hatırladı gitti. Bana gelmiş diyorlar ki yaşasaydı olabilirdi, yaşayıp yaşamaması o darbeden sonra Kaido'nun sorunu değil ki. Kaido öldü diye bıraktı eğer cp0 araya girmeseydi daha önce dediği şeylerden birini yapabilirdi.

İbretlik yorumlarla geliyorlar bana adamlar ciddi anlamda Kaido ve Luffy dövüşündeki o son vuruşlar gelse ne olacağı belli değildi diyor hahaha :hhh:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık