Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence "Miras alınan irade", D. ismini taşıyan kişilerin birisinden çıkacak özel bir "Haki" olacak ya da Kralın Hakisine tam hükmedecek. Çünkü Haki kullanmak irade ile ilgili. JoyBoy dan kalan miras.
 
Redon bunu paylaşmış ve Oda'ya "seni aşağılık dahi." Demiş.

İlk üç kıta biraz göz doldurma. Tek önemli detaylar Wano limanına yapılan atıf ve Don'la şarkı söyleme kısımları

"Now comes a storm through the far-off sky
Now the waves are dancing, Beat upon the drums
If you lose your nerve this breath could be your last
But if you just hold on, The morning sun will rise"




--Dördüncü kıta--
Ufuktan bir fırtına geliyor
Dalgalar dans ediyor, davullar çalıyor (bu Zunesha'nın bahsettiği davul)
Cesaretini kaybedersen bu son nefesin olabilir (son nefesini vermek üzere olan Luffy ama cesaretini kaybetmediğini biliyoruz)
Ama dayanırsan sabah güneş doğacak (işte şafak, Nika falan göndermeleri)

--Beşinci kıta--
Bink'in sakesini teslim etmeye gidiyoruz!
Bugün ve yarın, hayallerimiz bu geceyi atlatacak (şu anki savaş gece oluyor)
Vedalaşıyoruz, bir daha asla karşılaşmayacağız (bir daha asla karşılaşmayacağız kısmı çok sert, kime hitaben deniyor acaba)
O kadar üzgün görünme, bu gece güneşin yükseldiği gibi ay da yükselecek (Luffy Nika güneşse ay da Zoro mudur?)

Son kıtada da kim olursan ol, hepimiz bir gün kemik olacağız diyor.

Ben bu davullar mevzusuna takıldım, bunun altından da bir şey çıkacaktır. Savaş davulu gibi bir metafor da olabilir ya da daha anlamlı bir simgesi de olabilir.
 
Redon bunu paylaşmış ve Oda'ya "seni aşağılık dahi." Demiş.

Bink'in sakesini teslim edecek; Deniz esintisini takip ederek, dalgalara binerek. Tuzlu derinliklerin uzaklarında neşeli akşam güneşi! Kuşlar şarkı söylerken, gökte halkalar resmediyor. Limana, eski memleketime elveda. Gemi yola çıkarken, hep birlikte Gurur'la şarkı söyleyelim. Altın ve gümüşün dalgaları, tuzlu serpintilerde kayboluyor. Hepimiz denizin sonuna doğru yola çıkarken. Bink'in sakesini teslim edecek; Denizde yolculuk eden korsanlarız! Dalgalar yastığımız, gemi yatağımız. Bayraklarımızda ve yelkenlerimizde gururlu kafatası dalgalanıyor. Göğün uzağından şimdi bir fırtına geliyor. Şimdi dalgalar dans ediyor, davullara vuruyor! Cesaretini kaybedersen, bu son nefesin olabilir. Ama dayanırsan, sabah güneşi doğacak! Bink'in sakesini teslim edecek! Bugün ve yarın, hayallerimiz geceyi atlatacak! Vedalarımızı ederek, bir daha asla karşılaşmayacağız! Ama ayın doğacağı bir gece için, bu kadar üzgün görünme! Bink'in sakesini teslim edecek! Dalgaların şarkısını hepimiz Don'la söyleyelim! Kim olduğun önemli değil, bir gün sadece kemik olacaksın. Bu bizim hiç bitmeyen, hep süren eğlenceli yolculuk hikayemiz!

Adam ilk önce çiziyor, sonra çizdiği şeyin üzerine hikaye yazıyor. Sövsek olmuyor, övsek olmuyor...
 
Eskiden biri gelmeyecek Yu Gi Oh tarzı bir şey olmaz. En fazla Luffy eskiden de yaşamış bir kişiliktir o anılarını hatırlar. Ama o da olmayacak büyük ihtimal. Çağ da bu iradeyi sırtlanacak kişi Luffy. Meyveyi uyandırması ve kalbinin atmaya başlaması ve artık bu sayede geldiği seviye, irade, düşünce ile Zunisha'nın aldığı titreşim ona Joy Boy'u anımsattı büyük ihtimal. Kalkan Luffy olacak. Gülmesi de Luffy'nin yeni bir güç elde ettiğindeki gülmesi.
Buradaki sıkıntı, meyve uyanışıyla açıklansa bile, meyveyi uyandıranın Luffy olmaması. Yani ister Joyboy'un iradesi meyvede de, ister meyvenin şeytanı de farketmiyor. Luffy'nin bedeninde Luffy'siz bir değişim yaşanıyor. Bu da kötü.

Bana göre en iyi senaryo, Luffy ölmemiştir ama şu an meydana gelen her neyse o baskın geldiği için, kimse Luffy'yi hissedememiştir. Bu sebeple öldüğü söylenmiş olur. Bu uyanan form artık her ne yapacaksa yapar, sonra Luffy kontrolü geri alır. Belki meyve uyandırma süreci genel olarak meyvenin şeytanını kontrol altına almanı gerektiriyordur. Meyve uyanışı ve Zunesha'nın Joyboy'u hissetmesi de, JB'nin eski kullanıcısı ve Luffy'den önce uyandıran bir önceki kullanıcısı olmasına bağlanır. Zunesha'nın aslında hissettiği, meyvenin şeytanıdır. JB ile ilişkilendirdiğinden, JB burada demiştir kendince.

Law bile Luffynin sesi duyulmuyor dedi. Momo da hissetti, Kaido öldü dedi.

Yani her söylenen Luffynin öldüğü anlamını taşıyor zaten.

Ve tam o anda Zunisha da zafer davullarını duydum. O burada Joy Boy diyor.

Luffy gerçekten öldü ve Joy Boy uyandı anlamını taşıyor bu.

Farklı alternatifler :
Luffy gomu gomu meyvesini uyandırdı. Böylece ölmüyor.
Luffy öldü ancak ruhani bir durum var. Joy Boy meyve yeteneği ile Luffy'nin bedene girdi.

Başka alternatifler geliştirilebilir.
Üstteki bir alternatif bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık