Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası korkunç bir dövüş ortaya çıkacaksa ben razıyım. E. Oda'dan ümidimi keseli çok oldu o yüzden işin dalgasına vurmak daha iyi hissettiriyor. Korkunç bir dövüş çizsin kimse yanaşamasın ve luffy nin karakterine dokunmasın yeterli. Eğer kaido dövüşmeden kabul ederse o zaman tamamen iğrenirim işte. Çünkü bu karakter ölümüne bir dövüşün sonunda yenilmeyi hak ediyor. Adam gerçekten de en güçlü.
 
yıllar yıllar önce g5 lastiğin daha yumuşak hali çıkmasın gibi bir teorim vardı.sonra çok ucube olduğunu düşünmüştüm.gerçekleşirse gülerim.
 
Arkadaşlar öyle yada böyle aşağıya inip Kaidoyu deviren Luffy olacaktır. Eğer aşağıya gelen Luffy değilse işte bu baya kötü olur
 
Dövüşebiliyormuş demek ki :D Law'ın adamları olmasa basbaya ölüp gitmişti. Teke tekte net bir şekilde yenildi. Cp olmasa da bir şey olmazdı adam aşağı da girişiyor herkese Yamato bile gel beraber ölek diyor. Bu kadar şeyden sonra bile herkese dalan adam Luffy'nin o atağını da karşılardı.
Kaido başından beri böyle bir karakter olarak tanıtıldı zaten.Yamato'nun o lafının hangi şartlarda söylendiği henüz belli değil.O Kaido'nun son saldırısını Luffy'nin karşılayamayacağını nereden biliyorsun ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık