Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde şöyle bir olay var lütfü'nün meyvesi belli ki lastik meyvesi olmayacak bu bölüm uyanmasıyla birlikte, dövüş tarzı vesaire çöp olacak mı yoksa Dof ve Kata gibi istediği an aktif etme durumu mu olacak o da önemli.

Eğer lastik sonsuzluğa karıştıysa bundan sonra dövüş çizmez tahminimce.
 
Kaido sefirliğini ilan etmiş ve yonkou gücünü kanıtlamıştır. Anca Joy Boy efendi yener bu haşmetliyi... Aşağıyı biraz tokatlamasını ya da dehşet bir kral hakisi salıp kim var kim yok bayıtlmasını istiyorum açıkçası, böylece gerçek 1v1 görebiliriz. Luffy'nin Joy Boy olduğu da gizli kalır.
 
roger, ace, wb ölmedi dese bu kadar saçma olmazdı.
Genel olarak saçma yorumları yapılmış. Şimdi senin mesajına rast geldiğim için sana soruyorum. Abi şu gelen spoilerın neresinde bi saçmalık var ya lütfen birisi açıklasın. Süpriz denilecek bir şey bile yok. Olacağını bildiğimiz ama ne zaman olacağını bilmediğimiz şeyler gerçekleşmeye başladı sadece.
 
Sanırım meyve uyanışı kendisini aşırı derecede ısıtarak erimek gibi bir şey olacak. Sıvı forma geçince de saldırılardan Katakuri gibi kaçabilir.
 
Yenilen adam şu son bölüme kadar dövüşebilir mi ? CP0 olmasaydı bitmişti bu arc.
Dövüşebiliyormuş demek ki :D Law'ın adamları olmasa basbaya ölüp gitmişti. Teke tekte net bir şekilde yenildi. Cp olmasa da bir şey olmazdı adam aşağı da girişiyor herkese Yamato bile gel beraber ölek diyor. Bu kadar şeyden sonra bile herkese dalan adam Luffy'nin o atağını da karşılardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık