Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden sırf Joyboy / Nika olduğu için gelen güçlenmeler olsa, buna razı mısın? Joyboy çıkmasında sıkıntı yok, ama 6 Yolun Bilgesi'nin Naruto ve Sasuke'ye güç bahşetmesi gibi bir durum olursa seriye yazık edilir.
Luffy'nin kişiliği korunsun bana yeter. Yani gelen kişi Luffy değilse söverim. Ama bir şeylerin farkına varmış gelişmiş Luffy iş keyfinden yenmez.
 
Kid ve Law olayı artık vıcık vıcık oldu.Daha yeni pert olmamışlarmıydı.Oda başka karakter bulamadığı için bu ikisine ''yenilmezlik modu'' açmış resmen.Big Mom ın Law ı yumruklayıp birşey olmamasından belliydi zaten.
 
Sinemada ne güzel Batman izlemişim, eve geldikten sonra karşılaştığımız şeye bak! Sene olmuş 2022, Hala 1000 sene öncesinin hikaye anlatımları... Hiç mi utanmıyorsun lan Kumamoto'lu öküz seni. Bu salak reenkarnasyon olaylarına girmeden yine çok sevdiğin seçilmiş kişi hikayesi anlatabilirdin, bir insan nasıl bile isteye kendi ayağına sıkar.

Serideki çoğu kişi geçmişten biri çıkar; en yakın kişi de Zoro... Ryuma hayırlısı olsun şimdiden. Law da eski bir doktor çıkar, Teech eski şerefsiz D'lerden biri çıkar, çıkar da çıkar.


-Yamato: Let's die together!

Sana laf edenler utansın canısı.
Malum şahısın bunu söyleyecek cesareti yoktu. Hüü Yamato en fazla Jack seviyesi Hüü Yamato=Ulti Hüü Kral Haki çıkmaz. Hüü Zoro ve Sanci >Yamato. Luff.. Nika... Pardon JoyBoy hariç Yamato>herkes. Ondan sonra Zoro yani Ryuma geliyor. ;) :(

Tayfaya gelsin de şu Coc üçlüsü tamamlansın artık. Arc'ın güzel şeyi olsun bari lan.

 
Uzun zaman sonra yine bir bölümün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum inanılmaz şeyler olacak hissediyorum. oda reis çok pis yerde bitirip bizi 2 hafta bekletecek yine 🤦‍♂️
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık