Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok tehlikeli adamsın ya.Ayıp olmasın diye Sanji dövüşünü yazdığına eminim.:hhh: Yoksa direkt Zoro diyip geçecektin.
Sanji güçlenince ilk hakkını verenlerden biriyim ben ayıp ediyorsun :ühü:

Ben dövüşler fazla uzatılıp, olaylar bir kaç düşmeye kalkmaya başka karakterlerin araya girmesine baktığında o dövüşü ciddiye alamıyorum Sanji dövüşünü de normalde ciddiye almazdım çünkü salak herif dövüşün ortasında gidip kadına vurmaya çalışıyor ama Sanji çok kötü ezdi o yüzden Sanji, Queen'den daha güçlüdür diyebiliyorum net bir şekilde.

Luffy dövüşlerinde, dövüş başlıyor bitiyor bir şey diyemiyorsun o kadar kişi karışıyor ki dövüşe, o kadar çok yat kalk oluyor ki, çorba oluyor ortalık. İlgimi kaybediyorum.
 
Olayın netliği sonraki aşamalardan anlaşılır. Ben de kararsızım. Bu atak ile Kaido düşmeyebilirdi yeseydi. Ama bundan emin olmak için bundan sonraki bölümde Kaido dinç mi duracak, Luffy yeni teknikle gelirse ve atakları bariz çok daha güçlü çizilirse, Kaido farklı tepkiler vermeye başlarsa felan gibi ayrıntılardan belli olacak.

İşin ironik tarafı, siz de iş yok ataklarınız yeteri kadar ağır değil dediği Kınların, açtığı yaraya güzel işçilik, izi kalacak şeklinde övdüğü Zoro'nun, atakları sabah akşam söyleniyordu burada.
Kaido hala her statta önde gibi gelecek görme hariç.Gözlem hakinin radar cinsinde bile önde Luffy anlamadı koca ananın yenildiğini.Zaten kaleyi yeniden yapmak lazım diye düşünürken çok rahattı.Adamın karşısında Luffy var bunu düşünüyor.Luffy’nin onu yenemeyecek bir seviyede olduğunu anlamıştı orada kaleyi düşünüyordu o yüzden.
 
Hepsi hasar vermiştir ama hiçbiri ağır bir hasar veremedi. Etkileri var ama zayıf. Hala Kaido, yenilecek kadar büyük bir etkiye maruz kaldığı bir saldırıya uğramadı. Yeni ve güçlü (g5, uyanış) bir teknikle, o saldırılara ulaşacaktır Luffy.
Luffy kral haki+g4 ile sabah akşam vursa farketmeyecek hasarlar veriyorken diğerlerinin hasarından o zaman bundan sonra bahsetmeyin.
 
İşin sonuna bakarsan öyle Lucci baştan sona iyiydi ve burada kimse benim Lucci dövüşünde plot var, kötü dövüş dediğimi görmemiştir. Ama gel gelelim Kata dövüşüne, olayın geneline bakınca çöp, Kaido dövüşü genele bakarsan çöp. Son sayılar iyi amenna ama geneli dediğim gibi çöp.

Bu tür çöp dövüşlerdense Sanji vs Queen, Zoro vs King bana daha iyi geliyor :bilmem:
Tek taraflı bomboş savaşları mı seviyorsun Red :D . King ve Queen rezalet performans gösterdi.
 
Luffy 2 kere sonda aynı atağı üst üste yedi. Son atağı yemeden önceki hali yani Kaido tarafından ısırılmış, sonra ağza alınmış ondan sonra Boro Breath ile ada dışına kadar sürüklenmiş daha sonrada kafaya aynı balyoz darbesini yemiş haline bak demezsin bu adam düşecek ki Luffy de G4 biteceği için acele ediyor. Kaido da keza görüntüde düşer demezsin. O yüzden Luffy'nin darbesini yeseydi ne olurdu ilk yediği ataklardan hesapla tutarlı olmuyor. Luffy'e önümüzdeki bölüm ne olacağı da belli değil bu arada.
Boşuna çırpınma Alpamis. Göz var nizam var. Neye bu inat? Luffyden para mı alıyon.
 
Hepsi hasar vermiştir ama hiçbiri ağır bir hasar veremedi. Etkileri var ama zayıf. Hala Kaido, yenilecek kadar büyük bir etkiye maruz kaldığı bir saldırıya uğramadı. Yeni ve güçlü (g5, uyanış) bir teknikle, o saldırılara ulaşacaktır Luffy.
Geçen bölümlerde luffy iyi vuruyordu bir kaç bölüm önce kaidonun gözler gidip geliyordu.
 
Reis ona sevmek denmez, iki kötü arasından onu tercih ederim diyeyim.
Queen vs Sanji bu dövüşten iyi yani.:D Hadi Zoro fanısın King dövüşünde sevilecek bir kaç yan bulursun karizmatik sahneler oldu felan da, savaşta kendini 2-3 kere kendi silahıyla vuran sonrasında fare ararken yenilen bir savaşa iyi diyorsan bana samimi gelmezsin.

Bırak Sanji'nin en kötü savaşı olmasını OP'un en kötüleri arasına girer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık