Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpacığım sen de Ryuma ve Zoro olayından vururken hiç Luffy ve JoyBoy olayına değinmiyorsun. Belki de Ryuma ve Zoro olayını isteyenler o yüzden Luffy ve Joy Boy olayını bu kadar fazla yazıyordur.
Ohoo onun öncesinde Luffy'nin babası Dragon dedesi Garp diye yeriliyordu ortada Ryuma ata-kata olayı yokken yani bu işin sonuna gideceksek :D Kısacası herkes bir şeyi gömüyor işte bölüm çıkınca :D
 
Drake çok yıprandı ya. Tek arcta koskoca karakteri kum torbası yaptı Oda. Adam derisi en ince / en hassas dinazor sanırım. Sürekli kötekleniyor ve kanıyor.
Kaldırsana adamı bir şeyler yapsın. Ulan Apoo dümdüz iki dirsekli adam Drake den daha fazla kişiyi karşıladı. Bu nasıl bir saçmalık. Drake i delik girtlağıyla çatıya bekliyorum. Melon şapkalının maskesini çıkarsın bari öyle düşsün haftaya
 
Adamın çizdiği kurguladığı seneryoya bak çıldırıcam. Vallaha bu forumdaki herkez daha iyisi kurgular yemin ederim. :of:
 
Olay bende değil ya olay tamamen Luffy'de.


Geçen bölüm dikkati dağınık adam dayak yerken uçuyordun bu bölüm çevirecek kaz bırakmadın bir de iki yüzlülük mü diyorsun :)
Dikkati dağınık felan da değil. Big Mom'dan bile haberi olacak kadar çevresine hakim. Kaido'nun duygularını önemsemeden girişmesi ile bu durum arasında fark var. Hem olay Kaido'nun saldırmasında değil. Luffy yenilirse araya başka birisi girdiği için olacak onu diyoruz. Normalde Oden bu yüzden övülürken bu sefer övülen Kaido yerilen Luffy. Ben bu ikiyüzlülüğe gelemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık