Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ana'yı üç dört bölümde yediren Oda, Kaido'yu hemen yedirmek istemiyor. Vallahi de bitse de kurtulsak şu Wano'dan. :of: İşin ilginci hadi Oden oğlu sebebiyle dikkati dağılmıştı Kaido ile olan dövüşte. Luffy?
 
Burada adam, Kaido mu oluyor? Öyleyse Kaido'nun adamlığını kabul ettirebilmişiz demektir, güzel bir gelişme :D

Üvey baba meselesine gelirsek, daha çok can düşmanı gibi yahu. Üvey baba benzetmesini tam anlamadım, yabancı manasında mı dedin? Kaido, daha çok kanlısı gibi görüyor. Her gün kabusunu görüyor, yarası sızlıyor falan. Onunla alakalı bir şeyler görünce de aklı, kanlısı Oden'e gidiyor işte. Yani cümleyi şu şekilde yaparsak kabul görebilir; "Şimdi lütfen ama kabul edelim bu adamda Oden can düşmanı gibi kabul edelim..."
Kaido'yu severim yahu sıkıntı yok o konuda.

Üvey baba konusuna gelirsek psikolojik olarak alt benliğinde büyük bir zarar bırakmış. Kabuslarında görüyorsa ben eminim ki Kaido terleyerek ve bağırarak uyanıyordur.
 
Adamın değerleri farklı. Dövüşe değer veriyor, sözlere kıymet vermiyor. Sonuçta dövüş, adamın eğlencesi. Kendi diyor, uzun zamandır böyle dövüşmedim diye. Eğlencesi bölündüğü için de triplere giriyor işte. Düşün; CS atıyorsun, çok iyi bir 1v1 maç çıkarıyorsun, biri fişi çekiyor rakip oyuncunun, interneti gidiyor, o an hs atıyorsun adama. Sonra öğreniyorsun ki biri fişi çekmiş, üzülmez misin? Onun gibi düşün.

Luffy vs Kaido'ya gelirsek; İkinci bir Lucci vs Luffy yaşanacağı belli zaten. O yüzden şaşırmıyoruz. Mevzu, tam denk dövüşürlerken ve millet öngörüde coşup "Lütfü, Oden'in verdiği hasarı verecek" triplerine girdikten sonra, Oden gibi patates olduğunu öğrenmemiz. Bir kaç bölüme yenilecek zaten Kaido, 150 bölümü, sırf Luffy kaybetsin diye çizmedi bu adam :D
Kaido ve Nine idi artık Kaido ve CP0 oldu.:D
 
Başka birinin araya girmesine gerek yok. Geçen bölümün yorumlarına yazmıştım, Luffy, Kaido BM'yi hatırlayıp gözyaşı dökerken ve dikkati dağılmışken Kaidoya saldırdı hem de Snakemanle defalarca vurdu, ne oldu, hiçbir şey. Bu hafta da Kaido dikkati dağılmış yakaladı ve bayıltmış Luffy'i. Aralarındaki fark bu kadar net işte. Aynısı Oden'de de olmuştu. Oden Kaido başka tarafa bakarken ejder formunda kesti Kaido'yu, hiçbir şey olmadı ama Kaido boşta yakalayınca tek attı geçti. Kaido tüm klasmanlarda en yüksek değerlere sahip karakter. Muhtemelen dayanıklılık konusunda seri sonuna kadar kimse geçemeyecek Kaidoyu. :)
İyide bu Kaido'nun kendi sıkıntısı.

Ona bakarsan Kaido kaçmaya çalışırken Luffy arkasından hızlıca peşlediği sıra Kaido bir anda dönüp kafaya doğrudan darbe atmıştı. Luffy de açık verdiği halde bir şey olmamıştı. Yani bırakın bu işleri. :D
 
Senin en iyi yaptığın şey zaten köre yatmak. Oden'i deli gibi savunan adam şimdi aynı olayda gözünü kapatıyor.:D
Sebebi ne acaba ? Sana 50 kere olayı anlattım her seferinde aa tek yedi dedin, Enma olayı yine aynı şimdi gelmiş dikkati dağıldı diyorsun tabi ki dalga geçeceğim.

Ha ben lütfü ile dalga geçmiyorum bu arada sadece sana takılıyorum lütfüyü salalı çok oldu :ehe:
 
Son g4üm dediği herhalde en son seviyem en güçlü halim demek istedi. O bile bir halta yaramadı. Sorsan saldırı gücü yüksek. Zoro kadar saldırı gücü yok diyoruz anlamıyorsunuz. Kaido hıncını cp0dan çıkaracak. Dövüş bozuldu deyip ya bırakacak ya da kendini de yaralayacak. Zoronun açtığı yarayı büyütür. Veya insan formunda dövüşme kararı alır. Veya silahsız dövüşür. Belli ki luffy böyle yenemeyecek. Kaido vites düşürecek bari bu halimi yen diyecek 😂
Bu rezilliği bitirse bitirse adadaki en büyük saldırı gücüne sahip Zoro bitirir. Yetiş yaa Zoro!
 
Sebebi ne acaba ? Sana 50 kere olayı anlattım her seferinde aa tek yedi dedin, Enma olayı yine aynı şimdi gelmiş dikkati dağıldı diyorsun tabi ki dalga geçeceğim.

Ha ben lütfü ile dalga geçmiyorum bu arada sadece sana takılıyorum lütfüyü salalı çok oldu :ehe:
Enma yenilen adam için araya girdi. Luffy gayet kapışıyor Kaido ile. Oden de kapışıyordu hatta sana göre yenecekti. Kaido benzer şeyi hissettiyse demek ki Luffy de yenecekti Kaido'yu.

Zoro King'e hasar veremiyordu. Yine Zoro'yu karıştırıyon konuya. Aga Zoro Enma olmadan yenemeceği BİLAL'e anlatılır gibi anlatıldı. Bu konuya daha tartışmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık