Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakterin olayı bitmişti Oda yeni bir misyon yükledi. D'nin anlamını öğrendikten sonra olayı kalmayacak karakterin. Zirveyi hedefleyen bir karakter de değil. Mantıklı olur bence.
Olayı bittiği sanılıyordu. Ben Rosa'dan beri D.'nin peşinde olduğunu söylemiştim. Sengoku konuşması çok iyi referanstı buna. Anlatırken dilimde tüy bitti de sağ olsun Wano'da bizzat söylettirdi. Artık kimse itiraz edemiyor. Okuyucu kendi kendine misyonu bitti diye yaftaladı. Law'ın ne düşündüğünü tahmin etmemiz zor birisi. 2 yıl öncesinde boş tahttan bahsediyordu. Luffy'i yenemeyeceğini elbet bilir belki dener yenilir ama birini yenemeyeceksin diye zirveden de vazgeçmezsin herhalde. En güçlülerden olarak yanında kalırsın. Luffy-Law-Kid'in bu konuda ilerleyeceğini düşünüyorum. Olimpiyat kazananları gibi düşün. 1- Luffy 2- 3- Law ve Kid paylaşır.

Orası öyle fakat o tarihte bunu yazan arkadaş meyvenin tam gücünü bilmiyor olabilir. Biz de o tarihte tam anlamı ile biliyor muyduk hatırlayamadım.
Fakat orada bahsettiği yolların büyük bir çoğunluğu yaşanmış durumda. Özellikle Zoro'ya ait olan kısımları.
Olabilir. Ne zaman yazdığını bilemem. :dd.d
Japon birinin yazdığı teoride vardı. Yazdıklarının bir çoğu çıktı ama bir o kadar da çıkmadı. Göreceğiz yaşandıkça.
 
Son düzenleme:
Olayı bittiği sanılıyordu. Ben Rosa'dan beri D.'nin peşinde olduğunu söylemiştim. Sengoku konuşması çok iyi referanstı buna. Anlatırken dilimde tüy bitti de sağ olsun Wano'da bizzat söylettirdi. Artık kimse itiraz edemiyor. Okuyucu kendi kendine misyonu bitti diye yaftaladı. Law'ın ne düşündüğünü tahmin etmemiz zor birisi. 2 yıl öncesinde boş tahttan bahsediyordu. Luffy'i yenemeyeceğini elbet bilir belki dener yenilir ama birini yenemeyeceksin diye zirveden de vazgeçmezsin herhalde. En güçlü olarak yanında kalırsın. Luffy-Law-Kid'in bu konuda ilerleyeceğini düşünüyorum. Olimpiyat kazananları gibi düşün. 1- Luffy 2- 3- Law ve Kid paylaşır.
Hiç sanmıyorum ben. Kid bile kk olmak istese bile bu saatten sonra fazla olayı olmaz bence. Bakalım görücez.
 
Hiç sanmıyorum ben. Kid bile kk olmak istese bile bu saatten sonra fazla olayı olmaz bence. Bakalım görücez.
Öyle tabi. KK için kim durabilir Luffy'nin önünde. Ama bir şeyi istemeye engel değil. Repliği tam hatırlayamıyorum ama Luffy " One piece olmadığı sürece anlaşırız. " gibi bir şey demişti. Law cevap dahi vermedi buna. Düşüncesini bilmiyoruz. Ölüm varsa ben bunun son savaşta dövüş esnasında olmasını istiyorum. Ölüm varsa umarım beklediğim gibi de yapar.
 
Galiba bu bölümde tamamen Luffy vs Kaido olmayacak. Artık şu diğer meseleleri hızlıca kapatıp bir an önce dövüşe odaklanırız umarım.
 
Redon yine güzellik yaparsa gece vakti gelir spoiler umarım. Luffy vs kaido tarfinda ilğinc bi şeyler görürüz diye umuyorum. Bi zoan uyanışi görmek istiyorum, kaido'dan da görmezsek hic görmeyiz bu saaten sonra.
 
Şu anda karşılaştığı şey bir shinigami olması lazım. Ondan öğrenir bankai'yi yada onun orağını alıp hazır açılmış bankai'yi kullansın. :)

Zoro…
yağmurdan nefret ederim.
bu dünyaya da yağmur yağıyor.
kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.
üzgün olduğun zaman, korkunç
derecede basit bir şekilde yağmur yağıyor.
bu yalnız dünyada…
…yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?
sadece yağmuru durdurmak için,
sana istediğin gücü veririm.
eğer bana güvenirsen, bu dünyaya
yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.
Zoro, bana güven.
yalnız dövüşmüyorsun.

Sir Enma
 
La zaten Ashura modunda haki taşıyor gayet. Kontrolsüz kullandığı için King karşısındaki gibi çıkmaması normal.
Al renksiz ne fark varsa sanki arada. Zoro'nun ilk ashurası da bu
Aradaki farkı anla be abi artık.
Yok hakikaten yok, samimi söylüyorum yok. Zoro bildiğin Haoshoku Haki salmış bunu saldırıya yedirmiş değil. Kaido, sende de mi Kralların Haki'si var diyor. Zoro avel avel bakıp neyden bahsediyorsun diyor. Kaido bunu bu arc içinde iki defa daha yaşamış ve onlara da aynı tepkiyi vermiş belli ki. Hatta Luffy'ye " Sen de Kid veledi gibi Haoshoku'yu sahipsin, bu kadar krala ihtiyaç yoktur." demişti. Zoro'ya da "sende de mi Haoshoku var." diyor.

Zaten sizin dediğiniz gibi bir saçmalık yapsa Haoshoku Haki'de zirve olan Luffy'ye hakaret olurdu bu.

Oda bir SBS'de Luffy Haoshoku, Zoro Busoshoku ve Sanji Kenbonshoku da iyiler. Luffy kullanmadan bunu Zoro'ya vermiş olması seriyi sorgulamaya sebep olur. Kaptan olarak Luffy'nin Busoshoku'da Zoro'dan, Kenbonshoku'da Sanji'den iyi olması anlaşılabilir ama Zoro'nun, ya da Sanji'nin her hangi bir konuda Luffy'den iyi olması mümkün değil.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık