Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041: Komurasaki

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 136 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 56 27.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.2%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 Kaido E. Odaya rağmen en güçlü lakabının hakkını veriyor fazlasıyla. Bölümü az önce okudum Linlin diye bağırirken haki patlaması yaratıp Luffyi uçurmuş herif, Luffynin son saldırısından da hiç etkilenmemiş gibi duruyor, gözler fıldır fıldır bu yumruklar nerden geliyor diyor, bayılma falan yok. :)



Linlin çok uyduruk hikaye. Trt3 de çıkan Bob amca vardı rahmetlik, şuraya da bir kuş çizelim şurada da ev varmış deyip ekleme yapardı, E. Oda da seriye hem Alice Harikalar Diyarinda formati olsun hem de politika ekleyeyim evlilik yoluyla krallik bağlayan imparator çizeyim demiş işte. Yonko mu Dulkadiroğlu beyliği mi belli değil, gelin verip toprak alıyor. :)

spoilerda papatya CP0 ortalıkta görememiştim meğer Goruseiden emri o almış cüceye söylemiş. O da tuhaf gidip birlikte yapalım demiyor sen yap diyor. :)
Kaido'nun surat yeni gusül abdesti almış gibi bembeyaz duruyor.
 
Kaido yumrukların geldiği yeri bile göremiyor puahhaahah

Katakuri... Her geçen gün değerin artıyor be adam. Hodl Hodl Hodl cidden ya
 
Merhaba, bu teknikle ilgili Aklıma bir şey takıldı. Bu teknikte direk yumruklarla mı vuruluyor, yoksa mesela kolun büküldüğü noktadan da vurulma oluyor mu? Tıpkı dirsek vurmak gibi... Olursa baya iyi olur bence....
Merhaba, hoşgeldin.
Onlar şimdiye kadar sadece yön değişiminde ortaya çıkıyor gibiler. CP örgütünün gepposu gibi bir şeye benziyor efektler. Yani ayrı bir uzantı gibi atak yaptığı görülmedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık