Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1041 spoiler(türkçe hahaha)

Bölümün adı: Maymun Kralın iradesi ve silahı!

- Bölüm çatı ile başlıyor Luffy yi gözleri dalmış bir vaziyette kanlar içerisinden ayakta görüyoruz
- Kaido "Hala ayakta olmana şaşırdım velet! Birlikte dünyayı yönetebilirdik sen ve ben!
- Geçmişe dönüyoruz Ray i görüyoruz(eğitimden görüntüler) "Hakinin akmasına izin ver Luffy o senin iradeni temsil ediyor bırak aksın, bunu başarabilirsen en tepeye çıkabilirsin!"
- Tekrar çatıya dönüyoruz Kaido konuşmasına devam ediyor "Seni ve tayfanı ezeceğim Luf- demek kendine geldin worororororo işini bitireceğim"
- Kaido sopasını göğe kaldırıyor inanılmaz bir haki akışı görüyoruz bu haki akışı o kadar kuvvetli ki adanın heryerinden hissediliyor
- Luffy Kaidoya sesleniyor "Engelsin! Benim ve tayfamın öndeki en büyük engelsin... Seni devireceğim Kaido! Wanoyu dışarıya açacağım! Kesinlikle yapacağım..."
- Luffy den dumanlar çıkmaya başlıyor ve görünüşünün değiştiğini fark ediyoruz ve o ses geliyor "Gear 5 Monkeyman!"
- Kaido "wororororo velet! tüm iradeni kendi irademle ezeceğim" Kaido harekete geçiyor, dünyanın en güçlü canavarı en güçlü saldırısıyla...
- Kaido o kadar hızlı saldırıyor ki Kanabo su Luffy nin kafasında beliriyor " Luffy ise Kaido nun gözlerine bakıyor (en başlından beri tüm gözlemini Kaido yu hissetmek için kullanmış saldırıdan kaçınabilir ama kaçınmıyor çünkü kaçınırsa iradesini kaybedecek) ve ikili saldırılarını haykırıyor "Gök gürültüsü canavarının iradesi" "Maymun kralın silahı"
- Kaidonun saldırısı adeta Luffy nin kafasında patlıyor saldırı o kadar güçlü ki kanabosu parçalara ayrılıyor( Kaido bu saldırıyı sadece en güçlülere kullanıyor bu zamana kadar sadece Xebec e karşı kullanmış)
- Geçmişe dönüyoruz Kaido ve Xebec savaşıyor "Kralın iradesini duymuş muydun Kaido?! Sadece en güçlünün sahip olduğu irade!" "Wororororo duymama gerek yok Xebec, sana dünyanın en güçlü canavarının iradesini göstereceğim!" "hahahahha... Göstereyim en güçlünün iradesini, hepsini!"
- Günümüze dönüyoruz Kaido o zaman hissettiği iradeyi hissediyor kralın iradesini! Ve Kralın yumruğunu yiyor. Bu yumruk o kadar yoğun irade/haki akışına sahip ki temas etmeden Kaido nun kafasının içerisine hücum ediyor "Yıkıl Kaidooo!!" Kaido nun gözleri gidiyor ve şöyle diyor "Nihayet öleceğim gülüyor woror-" (Renkli sayfa)
Saldırıların şiddeti o kadar büyük ki ada tuzla buz oluyor, yayılan şok dalgası o kadar güçlü ki neredeyse herkesi bayıltıyor wanoya gelen denizci gemileri hasar görüyor, bulutlar dağılıyor, güneş doğuyor ve Kral gökten düşüyor...
- Wanoya gelen bir korsan gemisi görüyoruz "Sonunda görüşeceğiz Luffy!"
Gerçek sandım be. Xebec'i kesin silüet olarak çizerdi. Oradan uyandım. 🤣
 
O kadar yanlış ki. One Piece Sabaody arcının sonundan beri ana karakter odaklı bir seridir. Sabaody'e kadar Luffy'nin biraz önde olduğu Hasır Şapkalar odaklıydı.
Ana karakter odaklı olan seriler ile One Piece kıyası yapınca karakter odaklı bir seri demem ben One Piece'se
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Spoiler kaynağına göre zoroya saldıran azrail cp0 daki maskeli uzun elemanmış.
İnsan insan meyvesi birşey modeli yemiş.

Zoro yere düşerken king in onu tuttuğu.bi sahne görüyoruz. Yada ona benzer birşey.

Kaido luffy dövüşü bitmiş , luffy yerde kaido sopasını yere dayayarak ayakta duruyor.

Joyboy momo olabilirmiş.
Haftaya ara var.
 
Bir kaynakta CP0'nun Izo'yu hacamat ettiği, Robin'in yenilmiş Izo'yu bulduğu, Rob Lucci'nin de işin içinde olduğu, Marco'nun bu sırada olay yerine geldiği, CP0'nun Marco'yu da hacamat ettiği, sonrasında Marco'nun gerçek gücünü göstermek üzere olduğu yazılmış. Bana biraz traş gibi geldi. Robin'in kaçtığı yer bir kere ters istikametteydi
 
Spoiler kaynağına göre zoroya saldıran azrail cp0 daki maskeli uzun elemanmış.
İnsan insan meyvesi birşey modeli yemiş.

Zoro yere düşerken king in onu tuttuğu.bi sahne görüyoruz. Yada ona benzer birşey.

Kaido luffy dövüşü bitmiş , luffy yerde kaido sopasını yere dayayarak ayakta duruyor.

Joyboy momo olabilirmiş.
Haftaya ara var.
Bu spoiler'a gönlüm inanmak istiyor. Azrail'i gördüğümüz hafta bunun bir CP0 yeteneği olduğu teorisini sallamıştım ve bana bayağı da olası geliyor. Şu CP organizasyonun itibarını bir toparlaması lazım Oda'nın. Timeskip öncesi tayfaya tokatlattı CP9'ı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık