Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eustass Kid vs. Dracule Mihawk

Kim kazanır?

  • Kid

    Kullanılan: 24 17.3%
  • Mihawk

    Kullanılan: 114 82.0%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 1 0.7%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabaody'de Luffy Law Kid denk çiziliyorlar, time skip giriyor Law savaş lordu olmuş üstelik tek başına doğru düzgün tayfası yok bu adamın kendi gücüyle oluyor. Kid ise Shanks'a kol vermiş başka bir şey bilmiyoruz. Ardından Dressrosada Luffy Dof indiriyor, bak Law indiremiyor adamı. Hani antrenman yapan adam vs denizlerde dolaşan adam diyip duruyorsun ya indiremiyor işte Law. Üstelik bu Law savaş lordu. 3 büyük güç dengesinin içinde bu adam. Kid ise yonkou komutanı falan değil sadece korsan ve süpernova. Senin gözünde Dof'un seviyesi nedir bilmem ama bence yc2lerin hepsini alır ama yc1lere kaybeder Dof. Luffy'ye de Dofla aynı seviyede desek sen Kid'i yc1 üstü kabul ediyorsun. Yc1leri gördük arada az fark yok.

Hadi WCI mevzusu belirsiz olduğu için girmeyeyim onlara.

Bu adamlar yeni nesil süpernovalar illaki paralel güçlenmeleri lazım sen birlikte gittiklerini bırak Luffy'nin çok üstünde kabul ediyorsun. Bununla ilgili kanıtın da yok. Sırf Oda reisin bu arkadaşa Wano'da power up verdiğini göstermediği için bu kadar diretmen anlamsız. Time skip veya Dressrosa sonrası Kid'in bırak Luffy'den üstün olmasını Law'dan üstün olduğu bile şüpheli.

İnan beni hiç bir şey rahatsız etmez :a:
Güzel kardeşim. 2 yıldır bu denizde olan bir adam var. Herhalde bu iki senede güçlendi bu adam diyorum. Sen inatla hayır geçen hafta Wano'da antrenman yaptı bide bilmediğimiz, görmediğimiz bir power-up aldı öyle güçlendi diyorsun. Akıl mantık lütfen artık.
 
Shanks, Kid'i kendine yakın hissetmiş. Bu da kızıl saçlı yazık ölmesin diye kolunu kesmiş ki Mihawk'ın gazabından korunmanın en iyi yolu.
Shanks ve Makino birbirlerine aşık oldu ve çocukları oldu.

Mihawk dediğin ezik Peronaya o kadar süre yürüdü Moriah'ın gazete resmine daha çok yükseldi Perona.

Shanks imparator, Mihawkın övülme sebebi Shanksla duello yapmış olması.

Shanks savaşa geldim mi Amiraller bile destur çekiyor, Mihawk, Vistayla oynaşıyor.

Mihawk'ın üstün geldiği en güçlü kişi Jimbei o da fiiler sahne

Kid, 2v1 atıp İmparator indirdi.
 
Kid seri sonunda bile Mihawkı alamaz. Önce Zoroyu alabilsin haki fakiri. Ne hız var ne haki kullanıyor anca demir atıyor. Elektormanyetik topu bile çöp :D Adamın nihai saldırına bigmom gülüyor. Zoro nihai saldırı yapıyor kaidoya yara bırakıyor :D
 
İlk Yonkou karşısına çıktığında ortalığı birbirine katan Luffy ve karşılaştığı bir yonkouya kol veren diğerine esir düşen Kid ile mi kıyaslanıyor? Güzel mizah. :sapkali:
İlk karşılaştığı yonkoudan ada ada kaçan Luffy ve ikinci karşılaştığı yonkoudan tek yiyen Luffy ile karşılaştırılıyor bahsettiğin şahıs evet.
Luffy kazanır.
 
Ana karakter olması gerçekleri değiştirmiyor. Ortada bir gerçek var. Ana karakter değil diye Luffy ile Foxy'yi de kıyaslayalım o zaman?
Ne alakası var? Foxy yakın güçte birisi mi? Ana karakterin yaptıklarını ve Kid'in aldığı yarayı karşılaştırıp bu vs komik diyorsun. Bu seride kolay kolay düz adamlar bile ölmüyor, tayfaya ise hiçbir şey olmuyor. Sen tutmuş yan karakter bir yerini kaybetti diye güç çıkarımında bulunuyorsun. Bir de ana karakterin icraatlerine bak uf uf uf başka kimsede yok diyorsun. E kardeş o ana karakter. Ortalığı dağıtıp sonra uzaması dışında ne olabilir zaten.
 
Uyanışları önceden açtıklarını ancak çok enerji götürdüğü için alışamadıklarını söylüyorlar. Yani Kid'de yakın zamanda açmış. Öyle yeni dünyaya ayak bastığı gibi uyanış kullanmayı bilen birisi değil.

Şuna itirazım var. Kid, işlenmemiş bir karakter olduğu için power almadığı söyleniyor da Luffy gibi hapiste kendisini geliştirdi zaten. Ayrıca Oda, bu adamı bize Wano'da gösterdi. Demek ki son savaşta gösterip bu güçte olsa şimdiki gibi bazı arkadaşlar başından beri gücü buydu diyecek. Hayır değil. Arka planda gelişiyor bu tip karakterler.
 
Güzel kardeşim. 2 yıldır bu denizde olan bir adam var. Herhalde bu iki senede güçlendi bu adam diyorum. Sen inatla hayır geçen hafta Wano'da antrenman yaptı bide bilmediğimiz, görmediğimiz bir power-up aldı öyle güçlendi diyorsun. Akıl mantık lütfen artık.
Kanka sana Wano öncesi olanları yazıyorum okumuyorsun üstüne gidip kendi mantığınla olan şeyi söylüyorsun benim mantığımla da Kid'in Bm'yi indirenler arasında olması saçma zaten napıcaz şimdi :D Evet Wano'da aldı power upı. İster beğenme istersen mantıksız bul manga böyle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık