Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji & Roronoa Zoro vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Sanji-Zoro vs Kid-Law kazanan?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Yav zaten o zirve isimler nasıl yeniyor onu soruyorum. Big Mom nasıl yeniyor Kata'yı mesela? Mantıken dokunamaması lazım. O mantık işlemiyor işte. Oda en kötü ihtimal off panel yapar yine Big Mom yendi der. Neden? Big Mom daha güçlü.
Çita-kaplan kapışması gibi bir şey bu dediğin. Çita şöyle hızlı, böyle çevik vs diye ne kadar anlatırsak anlatalım. Kimse kaplanın önüne koymayacaktır.
 
Law'ın nihai atağından sonra Bm/Kid'in nihai atağından sonra bm fark 0


Şu saldırıdan sonra başım ağrıyor diyen adam Zorodan tek yiyecekmiş asdasdas aynen
Haki kullanmayan bir yonkoudan kan aldı diye Kid'i öveceksek Zoro'yu hangi kategoriye koyucaz ?

Kid, gücünün en üst versiyonu olan uyanış ile hakisiz, savunma yapmayan bir yonkoudan kan alıp hasar verebiliyor ancak. Zoro gücünün bir level altında bunu yapıyor. Üstelik BM öyle bir intiba çiziyor ki Kid'in yaptığı saldırılardan 50 tane yese yine de devrilmeyecekmiş gibi.. Zoro'nun saldırısını görünce Kaido'nun adını şaşırıp Yusuuuuuf Yusuff o saldırıdan kurtul diyen kadın Zoro'nun King'i yardığı saldırıyı yese Wano'ya ayak basmamaya yemin edip arkasını bakmadan kaçarmış o zaman.
 
Zoro/Usopp vs. Law/Kid olsa tahmin ediyorum ki Zorocular Usopp'u en az Sanji seviyesine çıkartıp savunur. Mesaj açık Zoro kazansın. :ehe:
Sanji daha yeni 1.3 milyarlık adamı kum torbasına çevirip üstelik taze dönüşüm ve güçlenmeler almış be cerrahım. Yapmayın, etmeyin. Sanji şu dörtlü içinde kimseye ezilecek adam değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık