Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040: Duyulmayan Sözler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 123 47.1%
  • Orta

    Kullanılan: 63 24.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 75 28.7%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


bu panele nediyonuz sağdaki panele kidin saldırısı BM'nin içinden geçti demek için mi çizmiş yoksa . Lawın açtığı çukuru mu gösteriyor.
Bunu başlangıçta gösteriyor. Bulundukları konum diye. Daha zemini bile delememiş, Kid. Law derinliklere inmesini beklemişti kılıcını. Law'ındır bu.
 
Bu BM'nin maymunları komut olmadan yardım etmiyor mu şimdi ? Zeus gayet özgür takılıyor o ne alaka ?

Birde anlatıcı noktayı koymuş ama haki kullanmadan devrilmesi hala mantıksız, serinin sözde zirve karakteri bu 4 arkadaş. Aynı Kidd meyvesi olmayan Shanks'a musallat olup kolu bacağı vermiş, aynı Law lütfü olmasa sümük atan bir arkadaş birde Dof'a karşı can vermiş. Hani Zoro'nun saçmalık gibi aniden saldırılarına kral haki eklemeyi öğrenseler en azından plot armor der geçeriz böyle serinin dinamiklerine ters bir olay.
 
Tanımadığım bir Kid karakterinin Doflamingo ya tek başına elini bile süremeyen bir Law karakteriyle birlikte serinin en güçlü 10 karakterinden birini indirmesini okuduğumuz bölümdü. İyiydi. :)
 
Law'ın Corazon göndermesine bayıldım. Kısa olmasına rağmen güzel bölümdü. Şu Linlin'i bir daha görmeyiz umarım.
 
Gelen Hükümet gemilerinde Amiral falan yoktur inşallah. Şimdi BM adadan ayrılırken Oda kadının gücünü göstermek için Amiral falan ezdirmez inşallah. Bu kadının işi bitti gitsin katil torun yetiştirsin.
 
Kid ve Law gayet iyi iş yapsa da savaş boyunca Big Mom'ın kısıtlandığını gördük. Bu açıdan bakınca bombaların son darbeyi indirmesi bence iyi oldu. Tüm rezilliklere rağmen yonkou kolay kolay düşmüyormuş diyebiliriz.
 
Geçen bölüm Big Mom bu sefer ayağa kalkabilirse allahı yoktur demiştim, kalktı. Kaido falan hikayeymiş, gerçek canavarı bu bölüm gördük. Yine kalkıp savaşmaya devam ederse şaşırmam.
 
Law herayı hiç haki kullanmadan kılıçla kesmiş. Çok cool çıkmış gene :d
Sanki oda sensei lawın çok güçlendi demek istediğini anlarmış gibi oldum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık