Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crocodile tayfasında bir adam vardı sümükten bomba yapıyordu mr 7 mi 8mi neyse adamin çok büyük potansiyeli varmış harcamislar.
 
Muhtemelen Oda, Kaido'nun düşüşünü ; BM ağzından duymamızı istiyor.
Etkileyici bir sahne çıkabilir ama ölmesini, buna tercih ederdim.
Big Mom düşerken Luffy ve Kaido tam gaz kapışmaya devam ederler. Hint filmlerindeki gibi Big Mom yavaş yavaş düşerken savaş şiddetlenir ve artık son noktaya gelir. Luffy muaazzam bir sahneyle bitirici darbe öncesi rakibinin ateşleyici sözlerini duymuştur ve Big Mom yerle temas etmiştir. Luffy birden doğrulur ve son vuruş için hamle eder, o muazzam darbe hazırdır ve aynı Doflamingo sahnesindeki gibi temas etmiş halde görürken sahne aşağıya döner. Big Mom söylenirken birden gözleri faltaşı gibi açılır ve "HAMİDOOOO" "KAİDOOOOOO" diye bağırır. Herkes sesi duyar ve gözler çatıya döner. Biz o anı tekrar görürüz ve Kaido yenilir.
 
Spoiler beni gayet heyecanlandırdı, seriye b.k atanları anlamıyorum :) Lan okumayın madem :D :D yok bilmem kaç zamandır seri kötüymüş, hiç mi bir şeyi yarıda bırakmadınız? Bırakın yarıda :) Her b.ka şikayet eden insan kafası kadar rahatsız edici bir şey yok şu Dünya'da.
Ya arkadaş, şu One Piece Dünya'sında o kadar tesadüfi şeyler oluyor da, BM düşerken bombalar ve Ateş Yokaisi onunla beraber düşüyor diye "Vay efendim böyle şey mi olur?" e olur niye olmasın? Daha görmeden konuşuyorsunuz? Belki çok çok büyük bir alanı yıktılar da öyle beraber düşüyor? Anca laf.

Koca Ana'nın artık oldukça yaşlı ve yavaş hareket eden biri olduğunu görün. Kadın 68 yaşında olmasının yanında tank gibi hareket ediyor. Yavaş ama güçlü. Kid ve Law uyanış açmadan önce kadından kan akmamış henüz, hala güçlü yani.Kadının yavaşlığından yararlanıyorlar, bu kadar yavaş olmasa o delikten de düşmezdi belki. Oda ilmek ilmek işledi ama görmek isteyene.


Manga kendi istediğiniz gibi gitmeyince ya da Oda sizin düşündüklerinizi çizmeyince b.k atacak yer arıyorsunuz :) Devam... Kenarda kendi kendinize eğlenin ya da bırakın mangayı okumayı :)
 
Valla en iyisini yapmış adam. Hem Big Mom yeni yetme iki nova tarafından yenilmemiş oldu, hem de gereksiz Yamato-Bomba senaryosu sonuçlanmış oldu.

Big Mom sıradan bombaya yenildi diyenler için, o bodrumda ki bombaların tüm adayı havaya uçuracağı söylendi. BM ada patlatan saldırıyı yemiş olacak yani ve ciddi bir hasarla çıkacağını da sanmıyorum bu olaydan. Uyku uyuyacak sadece bir süre. Şahsen memnunum bu şekilde sonlanmasından.
 
BM,bana göre süpernovalar tarafından değilde en azından bombaya kurban gitmesi daha mantıklı geldi.Gönül isterki hiç düşmemiş olsun ama elden gelen bir şey yok 😒 Zunesha olayı ise meyve uyanışıyla alakalı olduğunu düşünenler neye bağlıyor bu fikri ?
 
Ovvvv yesss diyorum. Senden önce de bir arkadaş yazmıştı ama. @Dracule Mihawk mıydı kimdi :hmm:Sonuç itibariyle senaryoyu Kf yazmış Oda çizmiş. Arakçı Oda'nın bi' Kf'ye el atmadığı kalmıştı o da oldu.

Ama yine diyorum. Bomba olayı Law'ın planı dahilinde olmuşsa yani Oda bunun bilinçli olarak yapıldığını belirtmiş ve göstermişseeeee:alkis::respect:
Benden önce gene ben yazmışımdır:d 1039 bölüm yorumuna yazdım öngörüşten önce.

Bizim forum epey iyi bu konuda :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık