Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya harbiden yazık Akainu'ya. Gözünü iki gıdım karartıp şu Yonko olacak çöplerin peşine ikişer amiral gönderseydi bir aya kalmadan Yeni Dünya'yı temizlerlerdi.
Neden?
Dört tane birbirlerine dokunmayan salak gerçek tarihin anahtarlarını aralarında paylaşmış ve resmen adalarında koruma altında tutuyorlar. Yonkoların varlığı Dünya Hükümeti için bir problem değil. Adamların derdi kayıp yüzyıl, Joyboy, antik krallık ve D muhabbeti. Bunun üstüne neden dediğin gibi bir operasyon yapsınlar ki yonkoların varlığı Dünya Hükümetinin ekmeğine yağ sürüyor
 
Roger ve Linlin fb'sini merakla bekliyorum. Bu nasıl bir zaferdir, yani bu kadar saçma sapan bir zafer ilanı olabilir. Kadını yenemediler ama adadan uzaklaştırın zafer oluyor. Şimdi b
Linlin kaybetti mi? Bence hayır.


Zunisha'nın Joy Boy tayfasının biri olduğu ve ihtiyarların konuştuğu meyveyi yiyen kişi olduğu netleşti gibi.
 
Forumda bunu diyenler vardı. Bu kadar kolay yenilmesini istemedikleri için. Dedikleri de oldu harbi. Oda'da kafasında böyle düşünmüş ki hem Kazenbou hem de bombaları da Bm'ye yedirmiş.
Sonunda bombalı şeyler arkın son saniyelerine kalmadan bitti de kurtulduk diye seviniyorum ben.

Shanks gelip Big Mom’ı piksellerine ayırsaydı da şunları okumasaydım…
Tabii siz Koca Anaları tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 101)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık