Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'ın saldırıları gerçekten hantal karakterlere ve alan dövüşüne daha çok yatkın. Havaya zıplayıp kılıcı mom'ın bağrına soktuğunda mom o sırada gökyüzüne bakıp resmen gel sok demiş. O sırada acaba Kid mi oyalıyor diye baktım. Kid de o sıra kanlar içinde yatıyor. Yani saldırıyı 1v1 olarak yiyor. Büyük ihtimal saldırılardan kaçmayı kendine hakaret olarak görüyor. O yüzden ne gelirse gelsin en kötü çarpışıyor.

Ben sanmıyorum ki şu saldıryı Law 1v1 de Dof'a rahat bir şekilde sokabilsin. Dof gökyüzünde dans eden bir adam kandırılmadıktan sonra çaça yapardı herhalde. En kötü çok yaralanıp, bitkin düştükten sonra yerdi böyle bir saldırıyı bence.
Yavaş soksun. BM tam Law'a göre bir yonkou. Hızlı karakterlerin karşısında şansı azalıyor. Law olmasa Kid bir varlık gösterebilir BM'a karşı. Aynı şey Law için imkansız olurdu.
 
William atmıştı buraya onu bulmak lazım. Hatta kırıldığı için Kid'in boğa saldırısı bükmüş.
Kaburgalara zarar verdi o diye biliyorum aman neyse. Sonuçta Kid ilk uyanış saldırısı haricinde hepsini Big Mom ile yüzleşerek yapıyor, yani forumda dönen algının aksine Kid açıklardan yararlanıyor gibi bir durumu çok görmedik. Bu bölümde bile yüz yüze çarpıştı hep.
 
Law’ın saldırısı fazla abartı olmuş.
Anladığım kadarıyla uzayan kılıcın her noktasından etrafa şok dalgası yayılıyor, kabzadan kılıcın ucuna gitme durumu yok. Kılıcı uzatıp binlerce metreye şok dalgası yaymak yerine, normal boyutta kılıcı Bigmom’a saplayıp şok dalgasıyla sadece çevreyi yok etseydi daha iyi olurdu. Mevcut haliyle Oda ayarı bayağı kaçırmış. Enerjisi kıt adam birkaç bin metreye anında şok veriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık