Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law vs. Marco & Charlotte Katakuri & King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    104
Bu adamlar da donanımlılar ya. 3 sağ kol kalın kaçabilir. Bm'in performansı da görünce. Bu üçü de pis döver Ana'yı.

Bakalım bu bölüm ne gösterecekleri de önemli ama ben sağ kolları yenebileceklerini düşünmüyorum. Sayı avantajının da önemini gördük ayrıca. Zorlanırlar ama yener sağ kollar bu ikisini.
 
Denk getirip verdikleri hasara bakıyorsunuz. Law arkasını dönüp giden birisine ya da başkasının açık yarattığı bi rakibe düzgün saldırı denk getirdi her zaman.

Dressrosa’da bile “tüm her şey bu saldırı içindi” demişti. Ölü taklidi, başkasıyla yer değiştirip mermi yeme, ömründen yiyen room açma, en son luffy’le yer değiştirme. Bu şekilde gamma knife vurdu anca.

Dövüşe başlayınca hemen bitirici hamleler denk getirmiyorsunuz. Önce küçük saldırı tokuşturmaları gerekecek. Law hiçbir sağ kola karşı bunu yapamaz. King’le kılıç tokuşturamaz, kata’nın power mochi’sini bloklayıp durduramaz. Marco’ya vursan zaten kopan organı ateş topu yapıp sana atıyor.

Kid’e baksan king buna hibrit+alev’le dalar. Hıza gerek duymaz. Veya magma ejderhasını yollar robotuna. Slash’ları bile yeter kaido’nun küçük slash’ları kesiyordu hurda robotunu. Kata ise devasa power mochi’lerle karşılık verir sıyrılmakla uğraşmaz.

Rakibi mıknatıs yapam, arkasını dönünce kroom yapam gibi stratejileri big mom delisi yer. Kadın ömrü boyunca dokunulmaz gezmiş. Süper güçlü çocuk gibi aşırı rahat.
_______

Kesin yerler diye bakarsak o zaman kata hangisini mızrak soksa ölür. King’in gagasını kritik yere yeseler ölürler. Alevli kılıcı saplasa yine ölebilirler. Ama alev savunması, gelecek görme+sıvıya dönüşme ve anka kuşu iyileşmesi var karşıda. Asıl bunların inmesi ve bitirici hamle yemesi zor.

Bu ikili sağ kol etmez demiyorum. Yonkou indiren adam sağ kol etmeli ama göstermediler. Senaryo yardımıyla ilerliyor dövüş. Rakip arkasını dönüyor bunlar normalde bi ton stratejiyle denk getirmeleri gereken saldırıları atıp duruyorlar.
________

Uyanışları dövüş seviyelerini arttırmak yerine bitirici hamleler vermiş. Kata 10 saat uyanışla bunların içinden geçerken bunlar 10 saatin sonunda yorulan kata’nın işini uyanışla bitirir. Kazanırlarsa böyle kazanırlar. Uyanışlar 1-2 saldırılık güçlerken üstün dövüşemezler. Bi de 3 rakip olunca uyanış kullanmadan ölürler.

Bm’ye ezilirken bile “uyanışım var ama anca ölüm kalım durumunda kullanabilirim çok enerji yiyor” dediler. O yüzden saklıyordular. Kullansalar ve boşa gitse yenilecekler. Bm mal olunca bu dezavantajdan kurtuldular. 3 sağ kola karşı uyanış kullanacak açığı bulana kadar yenilebilirler bile.
 
Hem diyon ki üç tane King, Kaido etmez. Hem de 2 tanesi İmparator alan adamlar bunlarla aynı ligte diyon anlamadım gitti.
Anlamıyon tamen avantaj durumu Law ve Kid'in BM karsisindaki durumu. Ayrıca o üçlü de BM'yi yenebilir.

Kaido ile BM arasında ise baya fark var. Ben bu ikisini artık ayrı lige koyarım.
 
Anlamıyon tamen avantaj durumu Law ve Kid'in BM karsisindaki durumu. Ayrıca o üçlü de BM'yi yenebilir.

Kaido ile BM arasında ise baya fark var. Ben bu ikisini artık ayrı lige koyarım.
Niye çünkü Law ve Kid yendi. Mangada aynı ligin adamları olduğu gösterilmişken saçmalamış olursun
 
Performansları önümüzde. Ben açıklamamı yaptım.
Linlin'in neyini gördün kadının dövüşü offpanel ilerledi. Ikkoku vurdu Kid'e. İkisini baydı Kid tekrar ayağa kalkınca şaştı kaldı demekki ne saldırılar atmış... İleri seviye fatihin hakisi var. Süper bir meyve kullanımı var daha ne olsun Kaido'dan neyi eksik ?
 
Kid ve law mangadaki gibi bitmek bilmeyen meyve gücü ve dayanıklılığa sahip olacaksa alırlar.
Marco zaten maksimum 3 5 vuruştan sonra şu hale geliyor
 
Kaido ve Linlin 3 gün dövüşüyor çok yakın güçleri bu iki karakterin. Kid ve Law, İmparator saldırılarına dayanıp, İmparatorlara hasar atacak seviyede saldırılara ulaştılar sağ kollar bunları tokat manyağı yapıyor. Ben kafa kafaya anket bekliyordum sonuçlara bak şaka gibi.

2 Zoro 3 Sağ Kol alabilir mi diye anket açalım eğer 3 Sağ Kol şuan ki kadar önde bitirsin adımı değiştiririm.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık