Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem Big Mom hem Kaido duserse yonkolar kim olucak . Luffy Shanks BB 4.kim olucak tutupta Law Kid o tayfayla yonko olmasin , guncel yonkolardan en az tekinin devam etmesi lazım olmazsa son care Katakuri korsanları
Wano Act 2’de Big Mom korsanları bi ara Mom ölürse kim tayfanın başına geçecek diye tartışmışlardı hatırlarsanız (Perospero: “En büyük çocuğu benim ben geçerim” Daifuku: “En güçlümüz Katakuri o geçer” diye atışmışlardı, sonra Smoothie ikisine de haddini bildirmişti)

Şu son durumlardan sonra Big Mom’un düşüşü eli kulağında gibi. Perospero da Sulong Neko tarafından düşürüldüğüne göre yeni kaptan Katakuri olur. Hatta Katakuri Luffy ile ittifak olup anlaşsa, ben sana awakening öğretiyim, sen bana ileri kral haki kullanımını öğret diye.
 
Eğer law ve kid bir yonkouyu indirebiliyorsa, bu seride hiç kimse iki amirali tek alamaz. Ayrıca luffy ve zoronun beraber indiremeyeceği yonkou yok iddiam doğru çıkacaktır. İki kral haki eklemeyi bilen canavar çatır çatır yonkou alır. Bu saatten sonra hiç bir amiral bize tehdit olamaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık