Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden in günlüklerinde bile yeni nesillerin gelecekte etki edeceği belirtiliyor Law big meme yi haşat etmişse etmiş bu one piece i millet nerden takip ediyorlar elbet bu karakterler zamanı gelince kendilerini gösterip içindeki potansiyelleri açığa çıkaracaktı
 
Wewil varken başka Wb aramaya gerek yok. Law ve Kid ikisinin toplamı anca Shiki eder fazla abartmayın sağ kol seviyesini yeni aşmış adamlar bunlar.
 
Tarih tekerrürden ibarettir. Boş yapmamış arkadaş. Ha ne var dediğin gibi karakterleri o sıfatlamalara bende yakıştıramıyorum orası ayrı.
Tekerrürle falan ilgisi yok. Aslında bölüm yorumlarında da yazmıştım ama fark etmez burada da yazayım.


Bu üçü, Saobody'de karşılaştıklarında bir arada çizildi ve buradan yola çıkarak en güçlü 3 supernova dendi.

Ama kaçırılan nokta şu ki bu çizimin devamında Hasırşapkalar bir PX alırken bu ikisi birlikte bir PX aldı.

Gelgelelim aradan onlarca yüzlerce bölüm geçti ve şuanda da durum Saobody adasına benzer şekle dönmüş durumda. Luffy Kaido ile tek başına savaşırken Kid ve Law Big Mom ile savaşıyorlar.

Şimdi tabi Luffy bu ikisini üst üste koyar harcar demiyorum, ama böyle sembollerden yola çıkacaksanız sadece tek bir sahneye değil devamına ve daha sonra meydana gelen kritik olaylara da bakmak gerekir. Kid ve Law Luffy'den sonra en önemli supernovalar. Ama Luffy ve bu ikisinin ligleri farklı. Luffy'nin kk yolunda yeni jenarasyondan asıl rakibi Karasakal.


Yani misal Naruto üzerinden örnek verelim, Luffy ve Karasakal Naruto ve Sasuke ise(güç açısından) Law ve Kid de Neiji ve Rock Lee'dir. Bunların hepsi de birbirleriyle rekabet edebilir, laf sokabilirler. Ama sonuçta ayrı liglerin insanları.

Hadi hepsini geçtim bu kişilerden WB ve Shiki çıkacak olsaydı Oda Luffy ve Law arasındaki farkı şimdiden bu denli açmazdı. Dressrossa'da Dof'u dövmek Law'ın hakkıyken elinden bir şey gelmedi ya da gelse bile zafer kazanmak için yeterli olamadı. Wano'da Luffy bir yonkou ile mücadele ederken bu ikisi ikiye bir dövüşüyor.


Zaten serinin geldiği nokta itibariyle öyle düşündüğümüz gibi supernova rekabetine de çok zaman kalmadı. Bundan sonra olacak olan şey Killer vs Zoro gibi arada kurgu gereği meydana gelebilecek olan ufak çatışmalar olur en fazla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık