Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece ne zaman final yapar konuşmasını bir daha yapacak olan kişi çıkmaz bu gidişle. Adam istese 2-3 aya dahi seriyi bitirir; güç dengesiymiş, hikayeymiş, olayların çelişkili olmasıymış umurunda olmaz. Bunu anladım ben. Kaido-Luffy dövüşünde böyle yapmazsa ve Zoro ile Shinigami olayını içi boş bir durum haline getirmezse gözümde biraz daha toparlayabilir ama.
 
Doffy'i ışınlayabiliyordu. Belki aynı düzeye gelmiştir. Bir şekilde Law'da geliştiği için hakisi de faydalanmıştır herhalde. Yani Doffy ile şimdi olsa çok rahat dövüşür. Işınladığı gibi bölebilir belki de.
Hakisi gelişmiş olabilir ama burada dem vurulan nokta, BM'nin Hakisinin zayıflaması. Öyle bir zayıflıyor ki kesilecek seviyeye iniyor. Bu çok abartı, bu kadın Yonko.
 
Zorlama bir çıkarım gibi geldi bana ama diyelim ki öyle, Luffy'yi ilk yenişinde neden ağlamadı. Ayrıca Big Mom diyor ki duymadım diyor. demek ki ağlayınca öyle bir ses çıkartıyor ki nerelerden nerelerden duyuluyor. Bana kalırsa Oda, Big Mom'a şekilli sahne çizmek istemiş ve boş yaptırmış. Ne gerek var böyle bir lafa? Aman neyse. Yazarken üşendim. Big Mom'ın olduğu yerde mantık aranmaz.
Yanlış hatırlamıyorsam ingilizce çeviride cry tabiri var .zafer sonrası ağlama yani naara atma zaferi kutlama değil daha çok savaşı kazandım yine ölmedim diye kaidonun ağlamasını kast ediyor big mom. Ama @Smoker daha hakimdir olaya ona danışalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık