Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar inmiş olmaları gerekirken, yonkou da bunlar indi diye bırakırken tak diye kalkıp bulamayacakları açığı buluyorlar. Çok mantıklı. Hayalindeki yonkou dövüşü bu ise sana iyi tatmin olmalar. Aynı durumu Zoro yaşamadı diye yonkou dövüşünü beğenmediğimizi yazamayacak mıyız?

Zoro'ya gelince;
Hakai'yi durdurmadı sadece bir saniye tuttu, Kaido'ya da ciddi hasar vermedi anca küçük bir çizik attı diyen sen değildin galiba ahaha.
BM arkasını dönerek hata yaptı sadece. İşlerinin bittiğinden de tam emin olmadı. Bu hayalimdeki Yonkou dövüşü demedim. Zoro'nun dövüşünde King ile olan dövüşünde hiç mi açık bulamıyon yani? Eleştirdiğinizi görmedim.
 
Yahu tamam hadi Kid'i bilmiyoruz diye ultra-über dayanıklılığı var tekrar tekrar kalkıp dövüşüyor diyebilirzde. Law kim ki yonkou saldırısını defalarca yiyip karşı saldırı yapacak ?Yonkou komutanlarını harcadın 1000 bölümdür ekmeğini yediğin karakterlere adam akıllı bir dövüş çizmedin. Kalleş bir herifin teki oldun çıktın. Her geçen gün üzerine koyarak devam ediyorsun. Niye çiziyorsun ki daha ? Madem gücün yetmiyor mangaya, bu kadar baştan savma bir şekilde devam etme arkadaş. Bitir burada seriyi hiç değilse iyi hatırlarız.
 
Ben de senin Luffy ile ilgili hiç eleştiri yaptığını görmedim. Zoro ile ilgili tüm eleştirilerini yutacak mısın şimdi?
Ben niye Zoro dayanıyor demedim ama. Sen Law ve Kid dayanıyor diye şikayet ediyon. Ayrıca benim tartıştığım genelde sahnelerdir. Zoro atağı 1 saniye tuttu dedin mi eleştirmiş olmuyorsun canım.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık