Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law taşıyor vsyi. Ha Kid'in demirden robotu suratına çarpmış, Ha Franky'nin tankı. Şu saldırının güçlü olduğu düşüncesi hiç geçmiyor bana.:ehe:

Bir de Law'ın ne hale soktuğuna bakalım.:a:
Aga law karıya kan kusturdu. Bigmom büyük ihtimalle law yüzünden çok büyük hasar aldı ki kanda kusuyor ve kidd bu anda varını yoğunu koyup son saldırısını yapıyor. Büyük ihtimalle law orda kan kusturmasa ilk kidd saldırsa kidd in 0 hasarı olurdu bigmomun derisi yüzünden. Law sayesinde iş yaptı kidd ve bu son saldırılarda bigmom daha ayağa kalkamaz. Bu dövüş bitti bence dövüşün galibi kidd ve law oldu. Son vuruşu kidd yaptığı için asıl övgüyü de kidd alır 😂
 
Law'un kılıcı isterse Onigashimanın bir ucundan girip diğer ucundan çıksın, fatihin hakisini saldırılarına ekleyemediği sürece Zoro'yu hiçbir şekilde geçemez.
 
Zoro’nun dövüşü bitti hala özel sahne çiziyor mangaka yahu. Haftaya uyanan genleri sayesinde Judge’ın hologramını karşısında gören bir Sanji çizilmeli. Kardeşlerinin tutsak düştüğünü de öğrenmiş olur.
Sanji'nin azraille işi olmaz, O-Some gibi bir güzelliğin karşısında çizilecek :D. Yolunu buluyor reis.
 
Bigmomın gene açlık krizine girip kendini kaybetmesi sayesinde kidd ve lawın yenmesini beklerdim ama karı bildiğin bilinci açık şekilde yenildi
 
BM'nin olayı belli. Doğuştan üstün fiziksel güç. Farkında olmadan kullandığı hakiler. Büyük ihtimal o yüzden bu kadar üstün gözüküyor. Çok güçlü bir meyve. Ruh muh olayları.

Yonkou'nun en güçsüzü net BM ama.

BM hiç komplike bir karakter değil. Ne yapacağı de belli değil tabi ama çatıdaki Luffy bunu yener gibi geliyor artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık