Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H. haki var, yetmez mi? Bu hakiyi Luffy gibi kullanacak, artı Wb ve Roger'in çarpışmasına benzer sahne göreceğiz, o zaman potansiyeli görürsün.
H.haki Chinjao'da da var şimdi. Ayrıca Kid'in öyle bir potansiyeli olsaydı şimdiye kadar kullanmış olurdu. Adam hala hurdadan el robot yapıp dövüşüyor. He isterim bende kral hakisini ileri seviye kullanmasını. Kullansın ve patlatsın beni ama o potansiyeli göremedim hala. Law harcar şu gördüğümüz Kid'i.:ehe:
 
Zoro panelleri karıştırıp Shaman King'e geçiş yaptı sanırım. Brook çıkarsa çok kötüye basacağım. Savaşın ortasında yaptığı geyiğe bak. 😐

Shinigami gelmiş olsun bari tırpanı da lazım olur, genç adamsın diye Zoro'ya bırakır gider. 🤗

Linlin, Kid'in amel defterini kapatmış, eleman hala konuşuyor. Bir hurdalık canı var. Law'ın saldırısı iyiydi, tek başına uğraşıyor reyiz.
 
Bu Kid’den olmayacak ya. Çok bekledik sabrettik ama adam hala devasa hurdaları oraya buraya fırlatıp bi şeyler yapabileceğini sanıyor. Sabaody’den beri gram değişmemiş elemanın vizyonu. Böyle dandik bi dövüş tarzıyla isterse Linlin’i tek alsın gram tat vermiyor.
 
H. haki var, yetmez mi? Bu hakiyi Luffy gibi kullanacak, artı Wb ve Roger'in çarpışmasına benzer sahne göreceğiz, o zaman potansiyeli görürsün.


Luffy, Roger ise Kid Wb'dir. Law da Shiki olur. Bu adamlar birbirine yakındır ama Roger ve Wb daha yakındır. Taa en başta sağ kolları ve ödülleriyle farklarını gösterdi Oda.
Roger ve Wb dost yalnız. 3lü içerisinde Luffy-Law daha yakın birbirlerine. Sağ kolları ile adamları niye kıyaslıyorsun ki. Law, bu tayfasına rağmen tek başına çok iyi işler çıkardı. 3lünün tayfasını kıyaslayacaksan Kid'in tayfada çok matah bir şey değil. Killer, Zoro ile yan yana geldiğinde pek konuşulacak isim değil. Fark diyorsun ya hani sağ kollarda Killer ile Zoro arasında da dağlar dağlar var. Eeeee
 
Zoro’nun dövüşü bitti hala özel sahne çiziyor mangaka yahu. Haftaya uyanan genleri sayesinde Judge’ın hologramını karşısında gören bir Sanji çizilmeli. Kardeşlerinin tutsak düştüğünü de öğrenmiş olur.
 
Saldırıyı görünce benim bile rengim attı karnımda çekilmeler oldu saldırı resmen 4. Duvarı delip bize giriyordu az daha

İliklerimize kadar hissettik.

Zorocular bile sessizilik içerisinde ne diyeceklerini bilmiyorlar bu topa kimse girmiyor kucağa kalır bak uyarayım

Low yancı olduğu için tehlike arz etmiyor ki. Yamato ve Kid falan varken Kral Hakisiz Low'u ne yapsınlar? Ayrıca kimseye de tek atamaz o saldırısınla. Hel sağ kollara. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık