Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Roronoa Zoro

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 492 91.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 47 8.7%

  • Kullanılan toplam oy
    538
Zoro Kaidounun kellesini alırsa bu serinin gelmiş geçmiş en büyük olayı olacak ...

Bana göre böyle bir olay olursa serinin nasıl biteceği önemli değil... Odanın yapacağı hiç bir hata da önemli olmaz kendi adıma.. Yeter ki yiğidim alsın o kelleyi ...Poster diye asacağım odama :)
Zoro Kaido'nun kellesini alacak mı diye iddia konusu açılsa iyi olur aslında Yamato'nun tayfaya katılıp katılmaması hakkında olan iddia konusu gibi.
 
Zoro Kaido'nun kellesini alacak mı diye iddia konusu açılsa iyi olur aslında Yamato'nun tayfaya katılıp katılmaması hakkında olan iddia konusu gibi.
Bence konu istekleri diye bir konu olmalı

Şahsen konu acmada hep başarısız biri oldum

Ama açılması gerektiğini düşündüğüm konular var .En azından konu açmayı seven bu konuda başarılı arkadaşlar için yönlendirici olur
 
Son düzenleme:
Zoro bu serideki E. Oda'nın oğlum olsaydı bu şekilde olmasını isterdim diye tasarladığı bir karakter.

Öyle bir karakter ki, 2y sonrasında hiç bir gelişim emaresi göstermeden serinin yazarı al oğlum, bunu da al, şunu da al, haaa bak bu eksik kaldı bunu al diyerek şişirmiş ve bir balon haline getirmiştir kendilerini.

En son olayı da Enma sayesinde Kral Hakisini kılıcına entegre etmeyi öğrenmiş, bir kılıç sayesinde saldırılarını güçlendirmiştir. Bu karakter öyle aciz bir karakter ki, kılıcın kölesi olmuş artık o ne derse onu yapacak hale gelmiştir. Haki en zor zamanlarda gelişen ve ortaya çıkan bir şeydi. Enma en zor zamanında denek olarak Zoro'yu kullanıp onun potansiyelini ortaya çıkarttı. Enma için ayrı bir konu açılmasını istiyorum yönetimden.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık