Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden ve Toki'nin 20 yıl kehanetini düzenlemesi lazımdı baştan. Tayfanın Wano'da bir yıl kalması da genel olarak sıkıntı doğurmaz mı? Wano sil baştan yazılacaktı.
19. yılda gelmiş olurdu bizimkiler, yenilince de başka bir yere giderlerdi, Wano'da kalmaları gerekmezdi. Hatta 20. yılda olmadığından kehanet tutmamış olurdu.
 
Niye aklımızda böyle bir düşünce olsun adamın bir şekilde kk olacağını biliyoruz.Kehanetten ötürü.Bizim isyanımız bunun ittirme kaktırmayla olması. :) Havadan gelen dirilmelerle imparatorun baş harfi etmezken denk kapışıyor algısı yaratılması yahut gerçekten Oda’nın o algıyı veriyor olması falan.Yoksa adam zaten yükselmeye devam edecek önemli olan bunun yolu yöntemi.Böyle olursa güleriz tabii :D
Zoro'nun King'i yenme yöntemini sevenlerin bunu eleştirmeye hakkı yok.:(
 
Meyve Yamato'nun meyvesi, zira Akuma zoan olmalı. Bakınız Sengoku'nun Buda meyvesi zoan. Ayrıca Akuma görselleriyle Yamato'nun maskesi benzeşiyor.

Bu resim Akuma'nın tasvirlerinden biri, eğer google'a yazarsanız benzer görseller görürsünüz.

Bu ise Yamato'nun maskesi
Bu maskeden yola çıkarak Yamato Akuma veya Oni meyvesi yemiş çıkacak demiştim ben. Olması mantıklı geliyor o yüzden. Ki şuan BM ve Yamato dışında pek uygun kişi yok. Ama bana gördükleri gölge gibi geliyor bu meyvenin sahibi.
 
Zoro'nun King'i yenme yöntemi sevenlerin bunu eleştirmeye hakkı yok.:(
Zoro saldırılarına herşeyi koymayı iyi biliyor çatıda göstermişti öyle bir özelliği var.Neyi var neyi yok çıkarıp koyuyor ortaya elinde avcunda ne olduğunu bilmese bile.Çatıda Kaido’yu öyle kesmişti o açıdan altyapısı var yani.Yine zor durumda kalınca yaptı aynısını.Tek farkı ikinci kez yaptığı için bu kez 10 saniyelik olmadı süre arttı.
 
Tayfa içindekiler arasında en tutarlı yükselen kişi Luffydi onunki bile absürt hızda olsa da... Diğer hasır şapka üyelerinde bu konuyu eleştirmeyenler hiç samimi değilsiniz.
 
19. yılda gelmiş olurdu bizimkiler, yenilince de başka bir yere giderlerdi, Wano'da kalmaları gerekmezdi. Hatta 20. yılda olmadığından kehanet tutmamış olurdu.
Zoro'nun savaşmaması lazım ya da o yenilmeden çekilmeleri lazım. Oda Zoro'nun verdiği sözü yedirmemeli. Luffy'nin tek yemediği bir durum yaşanmalı ki tüm ekip kaçabilsin. Kınların hayatta olduğu bilinince peşlerine düşerlerdi Kanjuro varken yada yokken. Ülkeye girişlerde kontroller sıkılaşırdı tekrar sızma olmasın diye. Bir sürü opsiyon çıkartır mevcut senaryonun bir yerinden sonra değiştirmek. Komple sil baştan yazmak gerekir.
 

Luffy fanları: Artık bir daha bayılmaz Reis!!. Bayılmaz dimi be? Bayılmaz yav bir daha. Hem Kaidou Luffy'i yedi yuttu bu bayılma saylanmaz, tamam mı?.
Hem zaten bayılsa da Luffy KK olacak o yüzden çatlayın haterlar:p.
Çatıda 1 kere Ragnarok yedi gitti geldi. Bir de en son 1v1'e giriştiği sıra düştü. 2 kere oldu. Ha ben hiç olmaz demiştim orada yanıldım ama şimdi düşününce hikayenin tırmandırılması için elzem olabilir. Tabi bazıları burada abartıyor o da apaçık ortada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık