Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alcatraz
@Erkan12

Neyi tartışıyorsunuz ki? Crocodile ve pek çok kişi o olaydan sonra orada savaşmıyor bile topluca. Açıklayayım...

Crocodile'ın Akainu'yu bölme sahnesi.


Adamı burada böldükten diğer sahne sonra Croc'u Akainu'nun arkasında görüyoruz.
Farkındaysanız panel panel çizilmiş. Adam hızlıca Akainu'nun önüne gelip Jinbe ve Luffy'i kurtarıyor. Üstte ki sayfada en alt sağ panele bakın ortada hiçbir WB korsanlarının tüyü bile yok. Daha sonrasında ise peşine o dediğiniz şu altta ki sahneyi görüyoruz.
Farkındaysanız sahnenin çizimine göre Croc hala Jinbe ve Luffy'i kurtardığı anda ki yerinde duruyor ve WB komutanları geliyor.
Peşine ise diğer sahnede ''Akainu komutanlarla dövüşüyor'' deniliyor özellikle.
Daha sonrası görüyoruz ki sadece Akainu değil pek çok denizci WB korsanlarıyla dövüşüyor, tabi pek çoğu ''isimsiz'' diyebileceğimiz kişiler.

Peşine Marco'yu şöyle görüyoruz.

Peşine ise şöyle bir sahne görüyoruz.

Hemen peşine ise Coby'nin şu sahnesi geliyor.

Yani yukarıda ki en üst panele iyi bakarsanız kimse Akainu'ya grupca falan dalmamış, bildiğin önünde duruyorlar ve pek çok kişi arka arkaya durmuş saldırmıyor bile.


Hatta normalde Marco'nun, isimli WB korsanlarının olması gereken en ön saflarda isimsiz WB korsanlarını görüyoruz şurada Coby'nin arkasında aşağı sayfada.

Daha sonrası ise Shanks gelişinin hemen sonrası herkesi şu şekilde görüyoruz.


Yani o sahneden Akainu 1v50 atmış diye mantık kurmak pek mantıklı olmuyor şu sahneler sonrası. Akainu'ya toplu bir şekilde bile dalmamış WB tayfası, bildiğin barikat gibi önünde durmuşlar. O sahnede bildiğin WB korsanlarının gelişini göstermek için çizilmiş gibi duruyor.
 
Son düzenleme:
akainu beyazsakal olayını hala örnek veren arkadaşlar plot armorun akainu için çalıştığının farkında değil adam 2 yiyip yerin dibine girdi ne yapacak beyazsakal bağırsaklarını mı çıkaracak? Bariz 2 attı koca amirale
Tam tersi plot orda Wb için çalışıyor yalnız, adam kafası olmadan yaşıyor daha ne kadar plot olabilir. İnsan bu insan hamamböceği değil. Luffy'e o kadar dayak yiyip kalkıyor diye laf ediyoz da bu başka bir seviye.
 
Wb satmıştır. 3v3 olmuştur
Kaido o zamanlar Jack gibi bir veletti. Gaban bile çok ağır kaçar onun için. Büyük ihtimalle Wb dövüşün sonunda satmıştır. Xebec Roger'ın işini bitiricekken Garp araya girmiştir. O anda da 3üde bitiktir zaten. Garp'la Roger sonda beraber indirmişlerdir. Seride 2 efsaneyle vs atabilicek biri yok çünkü anca böyle olur.
 
Bİr şey sormak istiyorum. Hazinenin adını kim veriyor? Yani ona kim One Piece diyor. Açıklandı mı hatırlamıyorum. Roger mı verdi yoksa ondan önce birisi mi? Roger'ın idamında, kalabalık hazineye One Piece diyordu sanırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık