Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Savaş Lordları vs. Süpernovalar

Savaşı Hangi Grup Alır


  • Kullanılan toplam oy
    69
Aslında bir nevi haklısın, bazı yetenekleri aşamıyorlar. Doffy'nin kuş kafesini kesememeleri gibi. Amiral ile birlikte tüm ada ittirdi nerdeyse kuş kafesini ama anca biraz durdurabildiler :D Ama işte Croco'nun bu kurutma olayı da bu mutlak meyve olayına giriyor mu orası tartışılır.
İyi kullanıcılar meyveleriyle zaten farklı seviyede işler yapıyorlar. Alabasta'ya kaç yıldır yağmur yağmıyordu mesela. Crocodile düştüğü anda yağmur başlayıp günlerce sürdü.
Chopper'ın yaşadığı Davul adası, kar ülkesi. Her gün kar yağıyor fakat Ace'in geldiği gün kar yağmıyor adaya ve bunlar özellikle belirtiliyor. Bu onların çevreyi etkileme faktörünün bir parçası. Mutlak güç dediğin şey yani...

Aokiji ve Akainu savaşıyor. İki tane sağlam logia kullanıcısının savaştığı noktada günlerce süren dövüş sonrası iklim değişiyor. Yani bunlar özel şeyler...
 
- Luffy vs Teach

Zorlu bir savaş olur ama Luffy alır. Zaten bir daha karşılaştıklarında Luffy'den sağlam kötek yiyecek.

- Law ve Zoro vs Mihawk

Zoro ve Law ikilisi alır.

- Kid vs Weevil

Kid sağlam döver bunu. Amiral seviyesi falan da çıkacağını sanmıyorum. Tam bir trol karakter tipi var. Oda amiral seviyesi adamı böyle çizmez. Diğer Shichilerin arasında sırıtıyor zaten.

- Killer Vs Doflamingo

Killer desem Dof'a haksızlık olur gibi hissediyorum ama Kaptanı Yonkou alan adam da Dof'a kaybetmez. Kararsızım.

- Urouge vs Jimbei

Jinbei diyorum. Urogue tekrar görünürse, aksi bir yorum yapılabilir.

- Drake vs Crocodille

İmaj olarak Croco bana daha ağır geliyor. Ama Croco'nun suya olan zayıflığı düşündürüyor beni. Mangaka şu konuya bir açıklama getirse iyi olur. Drake gibi bir zoan kendini ıslatıp dalsa, Croco karşı koyabilir mi bilmiyorum?
Şimdilik Drake diyorum.

- Kuma vs Bege

Kuma alır.

- Bonney vs Hancock

Şimdilik Hancock diyorum.

- Hawkins vs Buggy

Hawkins alır.

- Moria vs Apoo

Bunu da tam kestiremiyorum. İki tarafında oluru var gibi.
 
@Gregor CP'nin adamları karşısında şu duruma düşen Drake mi yenecek Croc'u? :S
Hocam dediğim gibi Croco'nun şu listedekilerin çoğundan daha fazla ağırlığı var. Ama suya olan zayıflığı küçümsenecek bir şey değil. Tekrar gördüğümüzde buna bir çözüm bulmuş şekilde görebiliriz.

Drake'in nasıl yenildiğini görmedik. Cp0'nun seviyesi ya da yetenekleri de belli değil. Elde ki verilerle bir yorum yapmaya çalıştım. Yoksa Croco duruş olarak daha ağır bir karakter.
 
Hocam dediğim gibi Croco'nun şu listedekilerin çoğundan daha fazla ağırlığı var. Ama suya olan zayıflığı küçümsenecek bir şey değil. Tekrar gördüğümüzde buna bir çözüm bulmuş şekilde görebiliriz.

Drake'in nasıl yenildiğini görmedik. Cp0'nun seviyesi ya da yetenekleri de belli değil. Elde ki verilerle bir yorum yapmaya çalıştım. Yoksa Croco duruş olarak daha ağır bir karakter.
Su olayını herkes neden bu kadar abartılı olarak dile getirildiğini çözemedim gerçekten. Herkes ''su'' da ''su'' deyip duruyor. Bir kişiyle savaşmadan onun zayıflığının ne olduğunu hiç bir şekilde bilemezsin eğer biri sana söylemiyorsa. Croc'un zayıflığının su olduğunu kim biliyor seride? Bildiğimiz Luffy, öyle ki o bile dövüş içerisinde şans eseri anlıyor bunu ölüyorken. Sonra birisi kurtarıyor onu tekrar gelip su dezavantajını bildiği halde yine yeniliyor vb.

Kısaca NW de çoğu kişi ''haki'' odaklı gelir bu tip karakterlere karşı. Kimse ''Bu adamın antisi ne acaba?'' diye falan düşünmez anlayacağın. Haki ve dayanıklılık konusunda ise Croc normal seviyenin üstünde performansı Jozu karşısında gösterdi zaten her şekilde. Elmas+haki+teknikli saldırı yeyip saldırmak için bekleyen bir adamdı kendisi. Aokiji elmas+hakili ama tekniksiz bir saldırı yiyor paramparça olup kendini yerden topluyordu kanayarak. Öyle bir noktada bile şöyle bir şeyleri karşılaştırdığında az çok anlaşılıyor. Sadece bu da değil, ID de aynı şey söylendi Croc-Ace-Jinbe için özellikle belirtiliyor çok dayanıklı oldukları.

Bak nasıl yenildiğinin bir önemi yok, ne kadar sürede yenildiği önemli bu konuda. Adam hemen aradan çıkarıldı bir şekilde. MF de zayıf denilen Moria'yı getir bu kadar kolay aradan çıkmaz, bugün kendisi BB korsanlarının adasını basıp limanı falan yok ediyor. Karşısına 2 tane 6. kat mahkumu falan geliyor vb.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık