Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom kitabeleri okuyabilecek meziyette çocuğu yapacağı adamı buluyor koca olarak ama adama kitabe okutamıyor çok ilginç geldi bana. En azından böyle vasıflı insanlara ulaşabiliyor bunu anlayabiliyoruz.
Hükümet bu insanları neden yok etmemiş, o daha da ayrı bir soru işareti. Bu tür çok senaryo boşluğu var seride, bunların boşluk olduklarını kabul edebilmek bir meziyetmiş, onu da görmüş oldum bugün.
 
Aynen kanka Allah'ın portakal tarlacısı kesinlikle ilgisi olmayan bir alan konusunda en uç ve en üst düzey bilgiyi öğrenecek kadar birikimli ve bilgindir.
Şu an size bir fizik profesörü atom parçalamanın en doğru ve inceliklerini anlatsın, öğrenemezsiniz. Çünkü fizik hakkında bir birikiminiz dahi yok.

Sen neyden bahsediyorsun tam olarak fikrin var mı acaba?
Clover gibi bir dahi ve Ohara'daki PROFESÖRLERDEN bahsediyoruz burada. O adamlar arasında bile poneglif okumak çok yetkin bir işti. 1. sınıfta alfabe öğretilir gibi öğretileceğini mi sanıyorsun herhangi bir antik dilin?

Böyle algı yapmayı nerden öğrendiysen doğru yerden öğrenmişsin. Tartışma boyunca sakin kaldım ama şu tavrın seninle olan tartışmamın ne kadar zaman kaybı olduğunu gösterdi. Sen, Robin'i önemsiz görmeye devam et lütfen, seri ilerledikçe serinin YAZARI Robin'in ne kadar önemli olduğunu daha fazla gösterecektir.
Bu kadar sinirlenmeye gerek yok, fikrimi söyledim katılırsın katılmazsın o senin sorunun. Portakal tarlacısı tayfanın en zeki karakterlerinden biri. Rota bilgisi eşsiz, o kadar hafife alma. Luffy, Zoro falan olsa neyse katılırım lakin Sanji, Nami, Brook gibi karakterler öğretilirse çabucak öğrenir. Üst düzey bilgi ve birikim gerekiyor dediğin dili Oharadaki araştırmacıların hepsi biliyordu ve sayıları azımsanamayacak kadardı. Velhasıl kelam öyle özele indirgenecek birşey yok. Yetişkin insanların öğrenebildiği dili Robin küçük yaşta öğreniyorsa bu Robinin +sıdır, Ohara bilginlerinin değil. O bilginler çocuk yaştaki Robinin öğrendiği dili öğreniyorsa Sanji ya da Namide gayet öğrenebilir. Öğrenemez demek abes olur. Fizik mizik saçma sapan örnek vermişsin, seri senin hayal dünyandaki kadar gerçek değil. Gerçek olsada bu dili öğrenmek atomun en ince detaylarını öğrenmekten daha kolay olsa gerek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık