Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Aynen kanka ana karakterin iki yılda öğrenemediği kral haki salınımını enma ile 5 dakikada dövüşe uyarladı, rakibini yendi torpil yok. Luffy rakibini yenmek için kaç saat dayak yer zorlanır ama soran olursa Luffy torpilli.
O kadar saat dayak yemesi sacma zaten luffy topilli bu bi gercek. kaido neden kılıc kullanmıyo o bagua ve rağnarok saldırisıni kaido kılıcla yapsa selasını okuyoduk luffy'nin. Ben luffy dışındakiler de topill yok demiyorum zaten hepsinde var.
 
Adam niye hep gözlem kullanabiliyor ? Ne olmuş duygularından tamamen arınmış bir uzaylı mı bu ? Sinirlenir, stres yapar, korkar tekini yer. Bunları mı söylemek lazım yani illa. Artı alan saldırısı alsa yine yiyecek.

WB tayfası nasıl kaybetti ? Yeşikçam gibi hepsi diğerinin ismini söyledi öyle gittiler. Kata'nın 50 tane dengesizliği var bu nasıl Kata sevdası ya, çok hızlı geleceği görüyor hikayesi.

Kata'nın üst düzey bir adamı yenecek bir haltı bile yok, mızrağı var onu da vuramaz zaten anca biri olaya karışacak xD
Mızrağı bir zahmet vurmasın Kingin gagası ve Katanın mızrağı bizim adamlara vurmaz vursa amel defteri kapatacak türden saldırılar...

Katakuri, Luffy karşısında bin tane duygu değişimi yaşadı e yine yemedi usta ? Bir tek çay muhabbetinde yedi onda sinirlenip, yoksa tamamen sakin bir kişiliği var. Patlama olup pasta devrilirken bile çok sakindi yüzü görünme gibi bir derdi de kalmadı zaten.

Senin dediğin gibi basit sebeplerle duygu değişimi olsa Luffy dövüşünde kullanılırdı Çay molası gibi kepaze senaryolar yapılmazdı Luffy torpili için oldu işte..

Kata sevdam falan da yok, bizim tek sevdamız bakışını yediğim başbuğum Doragona. Gözlemi de hep kullanamıyor hep kullanabilse Luffy en güçlü halinde yenmek istiyorum demezdi. Yani hakisi bitene kadar Zoronun uğraşacak olması bile Zoroya hakaret gibi yazıyorsunuz bunu Annesi tekleyecek falan mı sanıyorsunuz gözlem fakiri, kepazasi Big Mom tabiki uğraşacak. Marcoya sana harcayacak ruhum yok dediği gibi..
 
Jimbei de yeni üye diye torpilli değil :D
Şuanda yok tırt bir güçlendirme almadı.. zaten Who'nun çok üstünde bir profili vardı. Diğerlerinin Kaidoyla, Sağ Kol, Sol Kolla böyle savaşması tırt, rezil bir hızlanma. Uçan altılıları direkt ezen diğer elemanları da tek tek saymayacam şimdi..
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık