Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garibanların yıllardır sesi çıkmıyordu. Sonunda karakterleri komutanla savaşa girmiş, iyi güçlendirme almış, tam övülüp sevinilecek zamanda Luffy fanları heveslerini kursaklarında koyuyor. Zoro fanları ise saygı duyuyor, hakkını teslim ediyor. Sanji fanı kardeşlerim artık büyük resmi görüyorlar.
Sarıyı överken gaza gelip Zoro ile kıyaslarlarsa bunu hoş karşılamayız ama kimse kusura bakmasın. :a:
 
Garibanların artık sesi çıkmıyo çünkü hepsi forumu bıraktı. Şimdi meydan ismi resmi Sanji olup Zoro savunan yeni üyelere kaldı :d
Luffy fanları bildiğimiz gibi. Adamların varlığını bile kabul etmiyorsunuz cık cık cık.
Sarıyı överken gaza gelip Zoro ile kıyaslarlarsa bunu hoş karşılamayız ama kimse kusura bakmasın. :a:
Sanji, Zoro ile de Luffy ile de kıyaslanabilir zaten. Sen kafa karışıklığı yaşıyor gibisin galiba. Kuzenle birlikte mi yazıyorsunuz :)
 
Dof kesin eder artık. Yk2'leri gördükten sonra etmez demek ayıp olur. Hiçbir yk2'de Dof kadar donanım yok. Ve öyle ya da böyle Luffy bu adamı yenemedi.

Jimbe bence şu an en güçlü Yk3. En güçlü Yk3 en güçsüz Yk2'yi yener diye düşünüyorum. O yüzden Jinbe'yi de bu klasmanda değerlendiriyorum. Zaten normalde bu intikam mevzusu olmasa Jack'le dövüşecek ve yenecekti. Görünen o ki Queen'i bile yenebilir kral..

Croc da aynı şekilde Magellan gibi. Hani Magellan için diyorsun ya üst level bir hakiye gerek yok. Aynı şey Croco için de geçerli. Ortalama bir hakiyle Yk2 seviyelerinde karşımıza çıkabilir. Çünkü Croco da profesyonel bir meyve kullanıcısını.
Dayı ne anlatıyon ya. King ve Queen arasında uçuk fark yok. Marco ve Jozu arasında da yok. Katakuri ve Smoothie arasındaki farkı bilmiyoruz ama kılıç ustası hasar gücü daha yüksetir yüksek ihtimal.. Bir de Luffy karşısında boy göstermiş Katakuri ve Doflamingo arasındaki farka bakıyorum arada dağlar var. Hem de ne dağlar..
 
Son düzenleme:
Sanji güçlendirme aldığından beri Sanji fanları Luffy fanlarının hışmına uğruyor. Tıpkı uzun zamandır Zoro fanlarına olduğu gibi. Biz mazlum olmak nedir iyi biliriz. Sanji fanı kardeşlerimizi iyi anlıyoruz. Ve onların yanındayız.
Ey Lastik lobisi! Sen kimsin ya! Parti kur oy vereyim reis :good:
 
Dayı ne anlatıyon ya. King ve Queen arasında uçuk fark yok. Marco ve Jozu arasında da yok. Katakuri ve Smoothie arasındaki farkı bilmiyoruz ama kılıç ustası hasar gücü daha yüksetir yüksek ihtimal.. Bir de Luffy karşısında boy göstermiş Luffy ve Doflamingo arasındaki farka bakıyorum arada dağlar var. Hem de ne dağlar..
Kim ne derse desin bir sağ kolla sol kol arasında bariz ve net güç farkı vardır. Buna bir istisna Wb tayfası olabilir. Gerisi fosssss.
 
Sağ kollar sollardan bariz güçlü. Ayrıca wbnin sol kolu ACE değil miydi. Jozu nereden çıktı. Sağ kollar daha önemli. Ak sana smooth al sana Queen ne bir flashback ne birşey. Trişkadan karakterler. Bir de sağ kollara bak.
 
Hangisi ya ? Sarhoş Kaido'yu ejderha halindeyken devirmek için 30 kere vurduğu saldırılarımı diyorsun ? :D

Spectre, Hell Memories gibi tekniklerini 500 bölümde 2-3 kez kullandı. Bence Sanji sandığından daha güçlü.
Sarhoş Kaido'yu tek vuruşta metrelerce uçurmak>>>>>Queen'i tek tekmeyle döndürüp Peros'a çarptırmak.Elephant Gatling'i Luffy de herkese karşı kullanmadı.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık