Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036: Buşido Ölümün Yoludur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 182 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 42 17.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde güzel olmayan en büyük olay bm ve kaido'nun cp0 ya göre bir kac dakikaya düşecek olması yani koskoca bm 1 saaten kısa bi sürede 2 caylağa kaybedecek. Oda batırdı bu arc, bu onigashimayı kaido'ya taşıtarak. her şey aceleye geliyo resmen rezillik.
 
Yanlış anlaşılmasın Zoro>=Kaido falan demiyorum. Luffy'nin alıp Zoro'nun alamayacağı bir rakip değil diyorum sadece @Lucky Luke
Ben zoro ve luffyi denk görmediğim için tartışılacak konu değil bana göre.Herkesin tayfada bi yeri bi konumu var seri başından beri böyleydi.Hepte öyle olacaktır.Kendinden güçsüz veya eşit birine kaptan diyecek biri değil zoro niye bu kıyas anlamıyorum.
 
Kaido ölmeden Wano'da işler çözülmüş olmayacak. Bildiğimiz Luffy adam öldürmez seride hiç denk gelmedik. Kaido denize düşüp ölse desek aynı şekilde intihar da edebilirdi bu da saçma. Zoro gelip başını kesse bu sefer de Luffy'den rol çalmış olacak. Ayrıca ben Zoro'nun ejderha olarak Orochi'yi öldüreceğini düşünüyorum. Manitasına da yavşıyor hakkıdır. Orochi'nin 8 başına bir Ashura fena olmaz. Kaido'nun öleceği kesin ama nasıl öleceği muamma.
 
Kaido bir dönem kendini Joy Boy sanmış, sonradan Joy Boy olmadığını anlamış ancak genede dünyayı değiştirmek hayaliyle yaşıyor. Planladığı büyük savaşın amacı da bu. One Piece evreninde yaşıyorsanız, Joy Boy'u biliyorsanız ve amacınız dünyayı değiştirmekse beklediğiniz kişi kim olabilir? Tabikide dünyayı değiştirebilecek yegane kişi olan Joy Boy. Kaido Joy Boy'u arayıp beklediği için ve bulamadığı için Luffy'e "görünüşe göre 'SENDE' Joy Boy değilsin" diyor.Bu, gerçek dünyada insanların mesih beklemesi gibi. Kaido'nun mesihi de Joy Boy.

Muhtemelen senaryo: Kaido iyiden iyiye dayak yemeye başlayınca Luffy'nin Joy Boy olduğuna inanmaya başlar. Bu inanmışlık onda Luffy'e doğru bir adanmışlığa dönüşür. Sonrasında Luffy'nin dünyayı değiştirme amacını öğrenir ve aslında kendisinin hayaliyle hiçbir alakası olmadığını görür. Sonrasında "senin gibi Joy Boy'un ben ta..." diyerek daha önce hiç olmadığı gibi öfkeyle Luffy'e saldırır ve yenilir. Neticede Kaido ölmez ancak hayalleri ölür. Luffy'nin "ben insanları öldürmem hayallerini öldürrüm" mottosu yerini bulur, kapanışı yaparız.

Kimse havada uçuşan kelle beklemesin, Oda bize ölse böyle kaliteli sahne izletmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık