Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    445
İçten patlamalı b hakiyi kaç kişi yapıyor ki King yapsın! King zaten Tanrı psikolojisinde olan birisi. Sadece kendinden güçlü Kaidoya biat ediyor. Bu yüzden önünde yapsalar, bu neymiş diye öğrenmek istemez.

Kingin kılıç ustaliğı gayet üst seviyede. Zoronun 3 kılıç stiliyle gayet başa çıkıyor üstüne bütün kılıclarını topladı Zoronun.

Kingin forumda kimsenin değinmediği ateş tabanlı saldirıları var. Ateşi yumruğuna tekmesine kılıcına ekleyip saldırabiliyor.

King vs Zoro için 1 vs 1 denemez. King öncesinde Marcoyla ve Sanjiyle de kapışıyor. Zoroya olduğu gibi yok mink yardımıydı, yok hasar sıfirlamaydı, yok Enmaydı yok Kral hakiydi yok. Adam zaten artik tükenmekte olduğu için nihai saldırı yapıyor ve yeniliyor. Son atağı yapmayıp defansta kalsa Zoro Enmayla sabaha kadar kesse bana misın demiyordu zaten.

Nihayetinde King > Katakuridir. Katakuri önce saldırı gücünü artırsın, sonra tekrar değerlendirmeye alınabilir.

Bir de kimsenin cevap vermediği Mochi Ateş ilişkisi var. King Katakuriyi kavurur, mochi karamel olur, nasıl Jozunun Acei yenmesi imkansızsa Katakurinin de Kingi yenmesi mümkün değil. Luffy fanları ıslak rüyalarından uyansın artık. :)
Hala hayal dünyasında ateşli king rüyaları görmeye devam ediyorlar.Lastikte ateşte erir luffy eriyor mu yok ama king mochiyi karamel yapıyor yani.Katakuri luffynin yüksek seviyelere giriş biletiydi kingde zoronun.Luffy seviyesiyle zoro seviyesini ayarlamasını bilmeyen adamlar katakurinun saldırı gücünü küçümsüyor.O zaman kaido saldırı gücü zayıf mı şimdi dayak arsızı luffyi döve döve bitiremedi mi diyeceğiz.Ciddi ciddi zoro ve luffy arasındaki seviye farkını görmeden kata ve king kıyaslıyorsunuz.Birisi kaptanın rakibi öteki sağ kolunun rakibi hangisi daha büyük kaptan mı sağ kolu mu? Bu cevaba zoro daha güçlü kaptanından diyorsan ona göre boşa uğraşmayalım.
 
Bir anlamı yok Kata'ya karşı.


Doriki ve dayanıklılık
Hakiler,hız,saldırı gücü,alan kontrolü gibi geriye kalan tüm konularda geride.Stamina konusunda da önde değil.


Her güçlü komutan gözlem haki ve zırh haki ortalama ve üstü kullanıyor zaten yeni dünyada.Tashigi gibilerin hakisi yetmiyor Vergo ve üstünün haki seviyesi çok çok daha fazla.
Ortalama üstü gözlem ile,serideki zirve gözlemlerden birisi arasında uçurum var.Ki ne Jack'ten ne de Queen'den ortalama üstü bir gözlem görmedik.Silahlanma da aynı şekil.Farazi bir yorum yapmışsın.


Bu tamamen Luffy'nin karakteri ile alakalı. Gear açmasa Ulti'yi yenemeyecek mi sanki?
Luffy,Ulti'nin kardeşine dümdüz koka basarak attığı g3 ile çenesini kırıyordu nerdeyse.Mangayı okumasak g4süz yenemez zannederiz.
 
G4 muazzam güç artışı sağlıyor. Ayrıca ryou açtığı gösterilmediyse açamadığını varsayarız.
Kaidodada gösterilmedi, belli bir efekti yok.
Bu tamamen Luffy'nin karakteri ile alakalı. Gear açmasa Ulti'yi yenemeyecek mi sanki?
Ryoulu g3 yetmediğini biliyoruz şuanda.
Şöyle düşün. Base Luffy'nin gücü 10, G4 Luffy'nin ise 50. Ulti ve devi zorlanmadan yenmek içinde gücün 20 olmalı.
Zoro devin silahını isimisiz slashı ile kesti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık