Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Zoro'nun önündeki engeller hep belli. Rakibin nasıl kesileceğini anlayana kadar geçecek olan sürede Zoro'yu bitirdin bitirdin. Bitiremedin sen bitersin. Zoro'nun bu engeller her ne olursa olsun o yönde gelişecek potansiyeli olduğu için ve yine bu engeller hakiyse haki, kesilemeyen maddeyse kesilemeyen madde önemli değil; Zoro bunları aşıyor.

Konu hakkındaki güncel yorumum şu. Zoro Katakuri'ye ayak uyduracak gözlem kastığı an Katakuri TEK YER!
 
Ya ben şunu anlatamıyorum, Zoro'nun saldırısı ve kendisini fiziksel saldırılardan koruyacak sağlam bir savunması var artık sağ kol liginde eyvaallah ona da tamam ama bu onu yenebileceğine bir kanıt değil ki. Ya gözlemi arşa çıkan birine sen nasıl saldıracaksın.

Zoro'da, Luffy'nin Gear 2 hızı var mı? Bu soruya cevap ver.

Olmayan hızla nasıl kapışacak Katakuri'yle. Sadece saldırı gücüne bakarak böyle konuşmanız hiç mantıklı değil. Şu halindeki saldırı gücüyle değil Zoro zaman atlaması öncesi saldırı gücüyle Kata'yı yine keser ama mesele kesebilmek zaten. Zoro isterse Mihawk'tan bile daha büyük slashlar atsın tutturamadıktan sonra ne işe yarar. Konuyu anlamak istemiyorsunuz. Bütün Zoro'cu arkadaşlar Kata vs Luffy mücadelesini izlesin iyice sonra bir karar versinler. Hız olmadan Katakuri'ye hasar verebiliyor musun bir baksınlar.

Katakuri'nin, Luffy'ye yenilmesi tamamen bir yerden sonra onunla yumruk yumruğa dövüşmek istemesinden kaynaklanıyor. Sadece çok özel yumruklarından sakınıyor geri kalan saldırılarını yiyor. Luffy'nin mücadeleci tavrı herkesi etkiliyor.

Sanji'nin yenme ihtimali Zoro'dan fazla bu arada çünkü çok daha hızlı ve gözlemi daha iyi. Yine de yenmesi için bu yeterli değil. Sağlam bir haki seviyesi de lazım. 12 saat mücadele edebilen birinin Haki'si ile 1 saatlik mücadele sonrası düşen birinin Haki'si aynı değildir.
Zoro'nun hızlı olmasına gerek yok.Tepkileri gayet hızlı.King'de hızlı bir karakter olduğu halde kendisini gayet iyi savundu. Enma saldırı gücü verirken aynı oranda tüketti Zoro'yu.Zamanla bu Zoro'yu şuanki halinden çok daha güçlü yapacak. Aynı şey Sanji içinde geçerli İfrit Jambe yordu Sanji'yi bununla başa çıktığında işin rengi değişir. G4 ise sınırını gördüğümüz bir yetenek.Bu sebeple g5 açacak Luffy şuanki haliyle Kaido'yu yenemez. Enma ve Exoskeleton için aynısı geçerli değil.

Şuan Zoro'nun savunmasını ancak bir amiral aşar.

Zamanında Shanks Kaido ile savaştı King ve Queen tüm güçleriyle çıktı karşımıza. Ama King göğsünde bir yarıkla gezecek artık. YC1- YC2 seviyesi bu kadar kolay safdışı bırakılamaz.Zamanında amiral bile bu kadar rahat olamadı Marco'ya karşı. Bu ancak Sanji ve Zoro'nun bir üst ligde olduğuyla açıklanabilir bir durum. Yeni güçleri tıpkı bir şeytan meyvesi gibi bizimkilerin güçlerini 2'ye katladı gibi birşey.

Sanji'de alır zaten Kata'yı, aksini iddia eden net Luffy fanıdır. Zoro'nun hakisi bence Kata'ya yeterli olacaktır. Savunmasını bu kadar etkin kullanan bir yonkou komutanı yok. Zoro bu konuda özel oldu.

Edit: ben niye Zoro savunuyorum ya ? :D
 
Luffy vs Kata'dan sonra, dövüşün bitiş şekli içimize sinmese de, artık sağ kola kaybetmez bu Luffy dedik. Bu manga böyle işliyor, bunu siz de biliyorsunuz. Aynısını Zoro için demeniz gerekiyor.
O yüzden Kata, Marco falan geçiniz.
 
Zoro, King karşısında hakisini sonuna kadar kullanarak kazandı. Kata her açıdan daha zorlu bir rakip. Logia savunması, geleceği görme, haki, hız vs. Bence yine de günceldeki Zoro'nun artık kazanma şansı var ancak power up alması gerekiyor gibi duruyor. En azından Enmadan bağımsız rahatça kral hakisi kullanmalı. King'e benzemez bu herif :D.
Saldırıya eklenen hakiyi niye bu kadar benzer çiziyor bu Oda? Bundan sonra b. Haki ile h. Hakiyi farklı çizmesi gerekecek. Yoksa baya karışacak gibi duruyor. Dizayn 101 gibi bir şey bu bilgi. Oda nasıl bu hatayı yapıyor anlamıyorum.
 
Luffy vs Kata'dan sonra, dövüşün bitiş şekli içimize sinmese de, artık sağ kola kaybetmez bu Luffy dedik. Bu manga böyle işliyor, bunu siz de biliyorsunuz. Aynısını Zoro için demeniz gerekiyor.
O yüzden Kata, Marco falan geçiniz.
Vallahi genellersek çoğunuz öyle demedi. O yüzden ben dedim desen daha iyi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık