Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezik kaldılar ama. Güçlü olabiliyorsan onlar olmadan iyi. Adamlar balon çıktı. Yolda görsen sağ kol demezsin. Meyve yeteneği ve ırkına guvenmis kendini bilmez biri dersin.:D
Güzel şaka. :D
Irkına güvenen adam görmesek inanacağız adamın Zoro'ya uygulamadığı fantezi kalmadı kayalarda pin pon topu gibi oynadı.Uçak gibi geliyor lazer gibi saldırıyor saldırı yese bana mısın demiyor ama yolda görsen sağ kol demezsin he.:hhh:
 
Raw da son sayfaya baktığımda King in kanadı kopuyor sadece yani indiremiyor hala yorunlarda vs bitmiş King tamamen yenilmiş gibi bir algı var ben yanlış mı gördüm acaba cunku spoiler in aksine vs de nokta konulmamış sadece ucamayacak yerde kapisacaklar bir bölüm daha öyle algıladım.
Kılıcı da kırılmış ve gövdeden de devasa kesik var. İnşallah kingin yarasını dağlama özelliği vardır ve ayağa kalkar da dövüş devam eder. İkinci rand olsun. Dövüş çok güzeldi. Kingin dövüş şekli çok farklı.
 
Ben bayağı önceden demiştim.Sanji, ateşin onun bir parçası olduğunu söylemişti. Ateşe haki basıp siyah alev yapacak demiştim.Beyaz yaptı. :D Bizim oğlanın kalıplara sığmayışı hoşuma gidiyor.
Belki ileride isler çünkü yeni bir olay. ancak power'in daha ilk vurusuyla yc2'yi uzaya firlatti. ilk ataklar en basit olanlari. Diger ataklari ve daha da güçlenmesi... Farkli seviye açti. h.haki almasina gerek yok gerçekten.
 
Mesaj yazma tarzları nasıl da benziyor, okurken bir an bile olsun @Densetsu no Samurai'nin mesajı mı bu lan bu diye düşünmedim :oleyo2:

Şunu söylememiz lazım bu arc sonu Law, Kid, Zoro aşağı yukarı denk karakterler olacaklar. Law'ın altta kalacağını sanmıyorum.
Bushido random gülüşünü ve üç noktayı koymayı unutmuştur. Yorum tarzında belirgin özellikleri. xD
Bir Zorocudan gelebilecek en iyi yorum bu. Teşekkür ederim. Yine de hemen yumuşamayalım postumuz bozulmasın. :a: xD

Burada Law’ı küçümsemedim ki ben… Zoro’yu koy bir şey değişmez hatta şu gücüyle daha iyi bile olur dedim traom ne var bunda…:ehe:
Yenseler bile fark etmez demişsin daha ne diyeceksin. :ehe:
 
Zoro'nun daha Asura kullanmadan bu kadar kolay sağ kol yenmesi bazılarının hazmetmesi zor bir gerçek olabilir ama bunu kabullenin gerekirse inzivaya çekilin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 222)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık