Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033: Shimotsuki Kozaburo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 237 90.8%
  • Orta

    Kullanılan: 18 6.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro B hakiyi bıraktı Kral hakiyi taşırtıyor :hhh:

Vay anam yav, hakinin harman olduğu bir adam yahu.

Olm bıkmadınız mı la şu konu üzerine çarpışmaktan? :ehe:

Wano'ya gelen Zoro'nun seviyesi yetersiz oğlu yetersizdi işte. Çatıda Enma ile icraatlar yapadildi. Şimdi de onun sayesinde kral haki basmayı öğrendi. Olan biten bu işte.

@Roronoa Zoro hatırlıyor musun Enma hakkında sana ne söylediğimi? Zoro gerekli seviyeye gelene kadar Wano'da etkisiz eleman olarak kalmasın diye Enma verildi diyordum. :/ Hem onun sayesinde çatıda icraat yaptı hem de kral haki basmayı öğrendi. Allah bin bereket versin. Mihawk'ın bile bu kadar emeği yoktur belki xd
Kınlardan herhangi biri bu kılıcı kullanamazmış net. Hatırlar mısın kedi, köpek, Denjiro, Ashura gibi kınlar Zoro'dan üstündü sözde :D
 
Zoro ve Sanji rakiplerini yener. Sanji önünden gecen bir kıza tepki vermez bunu gören Zoro, Sanjinin bilincinin degistigini anlar ve onu öldürmek için Enma yi çeker ve Sanjiye savurur. Ama oda ne, enma Sanjinin elmasdan sert bedenine çarpıp tuzla buz olur ....

Sanji- seni aptal Marimo ben kendimdeyim......... Bana güç olarak yaklaşma diye sana rol kesmiştim ahahahahhah ...... :fool: :fool: :fool:
 
Bilmiyorum ben bütün kılıçlara da b haki veriyor diye düşünmüştüm çünkü hepsinde duman da var. Daha önce kral haki kullanıp yıldırım efekti çıkaranlarda duman görmedik mesela.

Zoro Kral hakinin farkında olmasa King'in sözüne de Kaido'ya dediği gibi sen neden bahsediyorsun derdi haliyle Kral hakinin farkında yani işin orasında bir sıkıntı yok bu kral hakiyi kullanmasında Enma yardım ediyor mu(kolaylık sağlıyor mu) etmiyor mu buna bakacağız şuanda sadece enma da değil diğer kılıçlarda da olduğundan bence Zoro yapıyor.
Olabilir yapmıyor demedim bu yeni çeviriye göre o yapıyor zaten bence de. Ama sadece onun kara kılıç gibi gözükmesi gözüme çarptı. Yorumunuzu merak ettim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık