Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033: Shimotsuki Kozaburo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 237 90.8%
  • Orta

    Kullanılan: 18 6.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu haftaki bölüm güzeldi. Zoro King tam olarak bir vs göremedik ama Zoronun Kralın hakisi netlik kazandı adamda Kralın hakisi tescillendi artık ... Yalnız Zoronun Shishi Sonson saldırı beni üzdü Kinge işe yaramaması yani çok önemli çok sevdiğim bir saldırıydı demekki King baya güçlü... çok sert çetin bir vs olacak anlaşılan :D son olarak da şunu söylim daha onceki bölümlerde Law Kidd Killer gibi karakterlerde baya iyidiler. Bugün de Zoro çok iyi ... sırada Sanji var hadi bakim Sanji göster kendini sıra sende animede gençlerde en sevdiğim üç karakter Zoro-Law-Sanji bu üç silahşör :D wanoda tarihi bir zafere imza atacaklar..
 
Dövüş matematiğine göre yetmemeli. King henüz tüm kozlarını oynamadı çünkü. Şimdi denk kapışırlar biraz. Sonra King ırkının özelliği ile üstünlüğü alır tekrar. Son olarak Zoro yeni bir teknik ile üstünlüğü alır ve bitirişi yapar.
Savaşların yarıda kesilip olayların farklı yönde gelişebileceğinide düşünüyorum düşman bu sefer çok güçlü hadi savaşı bitirdiler diyelim dünya hükümetide orda şuan tekrar nasıl savaşcaklar bilemiyorum özelliklede zoro belli bi süresi var onun şuan ikinci bi savaşı kaldıramayabilir.
 
Bölümü okur okumaz aklıma animede en az 3 bölüm flashback koyacakları geldi içim bir kötü oldu. Onun dışında çok iyi bölümdü, Zoro'nun geçmişine biraz daha derinden girilmesi hoşuma gitti.
 
"Bir kılıç için hayatını twhlikeye mi atıyorsun?"

Enma için satılan Shusui kılıç değildi çünkü :artiz:
Tabi Kaido deşen afonfinsmanlı Cehennem Tanrısı'nin yanında Ryuma'nın Hazan Suyu nedir ki?
Orada dikkat edersen enma için tehlikeye atmıyor kendini sandai için kendini tehlikeye atıyor ve Zoro kılıçlarına çok değer veren birisi. Thriller Bark'ta Yubashiri için mezar bile yapmıştı adam.

Oden'in Enma'yı nasıl aldığı, kimden aldığı veya ne zaman aldığı belli mi?
 
tayfaya yada astlardan birine king' in ırkından biri gelicek sanki çünkü ; balık adam, ölü, eski soylu , samurai, cyborg, şeytan meyvesi yemiş bir hayvan , katılırsa mink tavşan ve kaidonun kızı oni . Düşünürsek devler ve cücelerde luffynin astı oldu . Bu bağlamda hikayenin de gidişatı ve sınıfsal eşitlik savunması düşünürlerse her ırktan ve sınıftan canlının tayfaya ve veya ittifaka gireceğini düşünüyorum.
Bölümle alasız olduğunu düşünen yetkili biri varsa söylesin konuyla alakalı biryere yapıştırıp burdan sileyim .
 
Acıkcası hic beklemiyodum zoro'nun kral hakili saldırıyı bu arc öğrenmesini en fazla insanları bayıltma olayını öğrenir wanobsonrası arc'da da saldırıya eklemyi beklentim buydu.

King'i yenmek icin bu güç'ün gerekli olduğnu gösteriyo, ayrıca king hic şaşırmadı zoro'nun kral hakisine. Bu herif de kesin kaido luffy gibi kral haki var ve saldırisına ekleyebiliyo bence bu sakinliği ondan.
 
@Rika yorumunda söylemiş zaten zor durumda bıraktı ve gelişimini hızlandırdı üzerine haki kullanmada da etkisi olmuştur. Daha rahat haki basılabiliyor o kılıca. Zor durumda kalıp ölmeyince de bazı karakterler baya iyi gelişiyorlar örnek Zoro ve luffy.

Ama sizin dediğiniz Enma sayesinde dayandıyı şimdiye kadar hiç görmedik bunu artık anlamanız lazım gerçi uzatıp duruyorsunuz. Enma öyle her zor durumda kalınca sahibine örümcek hissi veren onu zor durumlardan kurtaran bir kılıç değil hatta sahibini zor durumun tam göbeğine sokan bir kılıç öyle kurtarıcı bir kılıç yok zaten hiçbir kılıç öyle değildir.
Peki ağzındaki kılıç kara kılıç değilken Enma'da kara kılıç ayrıntısı ayrıca var ona dair yorumun nedir?
 
Acıkcası hic beklemiyodum zoro'nun kral hakili saldırıyı bu arc öğrenmesini en fazla insanları bayıltma olayını öğrenir wanobsonrası arc'da da saldırıya eklemyi beklentim buydu.

King'i yenmek icin bu güç'ün gerekli olduğnu gösteriyo, ayrıca king hic şaşırmadı zoro'nun kral hakisine. Bu herif de kesin kaido luffy gibi kral haki var ve saldırisına ekleyebiliyo bence bu sakinliği ondan.
Muhtemelen kral hakisini saldırılarına eklediği için yaptığı her saldırı Zoro’yu ada turuna çukarıyor.
 
Bence Oda güçlenme olayını şöyle yapıyor; Luffy yi döve döve güçlü güçlü rakiplerle karşılaştırarak yapıyor sonra diğer üyeleri de güçlendirmek durumunda kaldığında güçleri hızlı hızlı veriyor ki uzamasın yoksa tayfadaki her üyenin inanılmaz kişilerle karşılaşması falan demek bu da ekstradan 1000 bölüm demek hahahaha o yüzden Luffy yi uzata uzata eze eze yükseltiyor sonra diğer üyelere de gökten güç veriyor sonra seri ilerlemiş oluyor. Sonra mantıklı düşünen One Piece takipçileri şöyle diyor; 1 dk abi ya Luffy bunu öğrenmek için yıllarını harcadı nasıl olur da Luffy nin tüm eğitimleriye, güçlü rakiplerle karşılaşmasıyla bol bol dövülmesiyle temellerini attığı ve sonucunda eriştiği kral hakiyi saldırıya ekleme(şelale) muhabbetini bizim yeşil kafa hemen 1 gecede öğrenebiliyor bu nasıl mantık?? Ee tabii kılıç ile harmanlanmış, kılıcını yanından ayırmayan arkadaşlar ise durur mu yapıştırıyorlar cevabı; Luffy öğrenemediyse biz ne yapalım abi o Luffy nin beceriksizliği. Zoro nun potansiyeli belli ne yaparsa haktır hahahahahahaha
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık