Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salın artık Kaido'yu. Wano başı boyunca Kaido'nun yenilmesinde rol vermediğiniz adam bırakmadınız. Ne Luffy haterlığı imiş be.
 
Sanjinin de geçmişini öğrendikten sonra nerede kaldı bu zoronun küçüklüğü ve geçmişi diyorduk. Büyük savaş öncesi de anlatılmadı meğerse bugüne savaş sırasında hatırlanmak için saklanıyormuş. Zoronun köyünün de karşılaştığı büyük bir olay vardır kesin, eğer onu da anlatırsa cidden çok keyifli bir flashback görürüz.
Tayfadan bir de jinbei var çocukluğu gözükmeyen ama Jinbeinin geçmişini gördük ve balıkadanlar çok işlendi. Jinbeinin çocukluğunun hikayesini görmeyiz. Fisher tiger yeterli olur sanırım. Brookta da güzel hikaye çıkabilir özellikle rocks ve roger öncesi korsan dünyası hakkında.
 
Bak aha buraya yazıyorum ? Bu King'in kıyafetin altında çok değişik akışkan bir formda vücudu var ( korkum o ki Trebol gibi ) Bu sayede giydiği lastik kıyafeti gerip sapan gibi kafasını fırlatabiliyor. Zoro kılıç soktu işlemedi üstüne bir de patladı. çokta dikkate alma yanlış çıkabilir :flaugh:
Digimon'daki Meramon gibi alevli bir şey mi çıkacak acaba ? ? Alev adam.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık