Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] King'in Sırrı

King'in Sırrı Ne?

  • KİNG MEYVESİNİ UYANDIRDI ÇOK HIZLI İYİLEŞİYOR

    Kullanılan: 6 10.5%
  • KİNG KANAMIYOR

    Kullanılan: 3 5.3%
  • KİNG KENDİNİ DAĞLIYOR

    Kullanılan: 19 33.3%
  • KİNG'İN BEDENİ ATEŞTEN

    Kullanılan: 10 17.5%
  • KİNG KRAL HAKİ KAPLIYOR

    Kullanılan: 2 3.5%
  • KİNG YALAN SÖYLÜYOR

    Kullanılan: 2 3.5%
  • DİĞER

    Kullanılan: 15 26.3%

  • Kullanılan toplam oy
    57
Karakteri çok gömdüler ama azmanın teki çıktı, hayalet sürücü özellikleri gösteriyor. Katayı da marukoyu da ağır rencide eder, hatta yüksek seviye h.hakisi olmayan herhangi bir amirale karşı net favori bence.
 
Yonkouyu kesen saldırıyı adam kaale almadı ya la.

Hani ben 3 seçenek üzerinde durdum ama bu 3 seçenekten en çok ses getirecek olanı kral hakiyle kaplama mevzusu olurdu o kesin. Bu dövüş Mr1 dövüşüne de Katakuri dövüşüne de paralel özellikler sergiliyor. Zoro'nun alacağı p-up kral haki ya da silahlanma hakisiyle ilgili olacak. Bu durumda King'in meyvesini uyandırmış olabileceği ve ırkıyla ilgili bir mevzusu olabileceği seçenekleri daha ağır basıyor sanki. Hepsinin de akıl çeldirici özelliği var :hmm:
 
Bana kalırsa king ifrit gibi birşey ateşten yaratılmış ruh tarzında ve ölü bedene yerleşerek vücut buluyorlar. Bu hem kanının akmamasını hemde ateş özelliklerini açıklar.
 
Vücudu topaz taşından olup sertliği yüksek olabilir aynı şekilde ateş ile de kendini dağlayabilirde.

Topazla bir alakası var ise, sertlik olarak elmasın iki tık altında bir taş Topaz. Sonra Yakut, sonra da Elmas geliyor. Elmas en sert ise iki altı olan Topaz da baya serttir. Eğer Safir sertliğinde bir şey görmeyeceksek, Topaz Zoro'nun Elmas'tan önce keseceği en sert madde olabilir.
 
Bence King'in her yeri yara aynı Demon slayerda ki sanemi shinazugawa gibi olabilir bilmeyenler için fotoğrafını bıraktım
Muhtemelen king de kendini hızlı iyileştirdiği için veya ateşle kendini dağlıyor olabilir.
Sırf bu yüzden de vücudunun hiç bir yerini görmüyor olabiliriz
 
Karakteri çok gömdüler ama azmanın teki çıktı, hayalet sürücü özellikleri gösteriyor. Katayı da marukoyu da ağır rencide eder, hatta yüksek seviye h.hakisi olmayan herhangi bir amirale karşı net favori bence.
Amirallerin h.haki kullandığını veya sahip olduklarını sanmam onlar (özellikle akainu) daha çok meyve, gözlem ve silahlanma hakisinde iyiler gibi görünüyor.
En basitinden katakuriyi düşün dikkati dağılınca gözlem haki kullanamıyordu ama akainuya Vista ve Marco haki basarak sürpriz saldırı yaptı adam yinede gözlem haki kullanmayı başardı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık