Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptan ve tayfası olur tayfa demek kaptandan sonraki topluluğudur yine kendilerine göre sallayıp sallayıp duruyorlar eğip büküyorlar avatar aang gelse bükme öğrenmek için eğitim alırdı bunlardan :hhh:
 
Kaido kral haki kaplıyor kendini. O yüzden hasar almıyor. Benim savım şu: kaido kral haki kaplamazsa queenden daha dayanıksız olabilir eğer spoiler doğruysa. Kaidoyu aşılmaz yapan kral hakisi. Saldırı ve savunmada kullanıyor. Zoro onu yaralayınca bu yüzden zoronun kral haki kullandığını anladı.
Yazdiklarina altlı üstlü gittim ya hangi manga bu two piece mi
 
İnat etme alpamis. Bak marco wbden daha dayanıklı meyvesi sayesinde. Adam magmaya kafa atıyor. Veya wbden daha hızlı. Gene jozu wbye göre defansta daha avantajlı. Hasar yemiyor. Wbyi önüne gelen deliyor. Zoroda luffyden daha dayanıklı ve daha yüksek saldırı gücüne sahip. Luffy ise hızlı ve çevik.
Bi süre akıl sağlığım için buralardan uzaklaşsam iyi olacak.
 
Güvenilir Çinli kaynak Bekomon’dan

Chapter Title: Sanji vs. Queen

Chapter focuses on Sanji vs. Queen.

Queen tells Sanji’s kicks became so much more powerful than before.

Sanji can add more heat to his flames thanks to his tough skin.

Queen having hard time to block Sanji’s attacks. He says it hurts like hell when his kicks touching his skin.

Queen have mechanical wings inside his body. He attempts to use that to continue fight midair but Sanji shoots his wings with some technique that looks like flame rankyaku.

Queen uses full body armament and tells he have the biggest defensive power in Beast Pirates and a no name like Sanji can never get pass this perfect defense.

At the end of the chapter, Sanji prepares to do his new technique called Hell’s Kitchen. He uses armament on his legs, and his flames starts to look black.
 
Henüz o konuyla alakalı bir şey yok. Spoilerin doğru olma ihtimali çok yüksek çünkü bayağı sağlam duruyor. Zaten beklenen bir mevzuydu. Tayfa içinde CP0 ajanlarının bildiği altı tekniği de Sanji'den bekliyorum eğer Rankyaku gibi bir şey görürsek efsane olur.
Rankyaku fena olurda, en fenası Tekkai olurdu heralde.Düşünsene Jabra gibi hareketlyken Tekkai kullanıyor öfff.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık