Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji dövmedi ? geishayı heralde, orada büyük ihtimal başka biri vardı ve Sanji kızı ondan kurtardı ama çok sinirlendiği ve kendini kaybettiği için hatırlayamıyor. Bendede vardı öyle sinir böyle bi sinirlenirdim kendimden geçerdim aynısı Sanjiyede olmuş. :D
 
Savaş sonu bizden biri kaçırılmazsa ve mutlu biterse kaido’yu idam edenin ben de zoro çıkacağını düşünüyorum. Daha uygunu yok. Ama enma kararsa o yeter bence. Çöp askerin roger idam ettiği mangada kara enmalı zoro kaidoyu idam eder.

kral hakisini uyandırdı ama bu öyle bi güç ki luffy sıradan yumruklarla eski g4’ten iyi vuruyor. Zoro bunu saldırısına düzgün koysaydı bence o hasar baya daha fazla olurdu. Kalıcı hasar için şart olduğunu sanmam.
Ben orada şöyle bir mantık kurdum.
Luffy ilerlemii b hakiyle bile tam iş yapımıyordu. Zaten o yüzden h.hakiye geçmek zorunda kaldı. Hatta kınlar o kadar yırtında yeni bir yarayı geç… eskisini bile yeniden açamadılar. Şu an Kaido’ya kalıcı hasar bırakan iki kişi var… ikisi de H.haki kullanıyor. Mantık buydu benim.

Ama sen sanırım Roger gibi idam etmekten bahsediyorsun. Benim kafamda ki öyle değil :D
 
Burada da geçtiğimiz haftalarda öne çıkan manga kapağı derin mesajlar içeriyor bakın mesela Sanji Luffy'nin sağında yani sağ kol Zoro ise solunda sol kol buraya kadar tamam değil mi ama daha bitmedi Zoro'nun üstüne giydiği renk ne siyah Sanji'nin ne renk kırmızı peki Luffy'nin gidiği renkler ne Siyah, Kırmızı ve Turuncu, he şimdi Sanji'nin alevi turuncuya yakın mı yakınn buda cepte demektirki Sanji>>>Zoro ya yeni dünya düzeni oğlum bu aklımızı alırlar demedi demeyin :D
Tam bir manga okuyucusu. :good:
 
Marco Linlin'e bir şey yapamadı, Killer Kaido'dan kan getirdi. Çapsız falan değil Marco ile de kapışır bayağı bayağı :D
Evet Linlin şizofren o yüzden ruh lazım sana dedi.Killer da 5v2 atılan dövüşte Luffy'nin yarattığı açıktan ötürü Kaido'yu kesmiş, sonrasında gene Luffy olmasa Kaido tarafından ham yapılacak bir çapsız.Hawkins'i yendi diye çapsızlığı değişmedi yani.Kid fanlığının da bir sınırı olur yahu.
 
Evet Linlin şizofren o yüzden ruh lazım sana dedi.Killer da 5v2 atılan dövüşte Luffy'nin yarattığı açıktan ötürü Kaido'yu kesmiş, sonrasında gene Luffy olmasa Kaido tarafından ham yapılacak bir çapsız.Hawkins'i yendi diye çapsızlığı değişmedi.
Linlin senin için harcayacak ruhum yok demesiyle Marco'nun bir şey yapamaması arasında bağlantı kuramıyorum. Marco açık yakalasa Kaido'ya zarar verebilir mi? Pek sanmıyorum Queen ile King'e pek verememiş çünkü. Sen hater gözlüğüyle baktığın için Killer çapsız olur ama Oda'nın gözünde öyle değil ;)
 
Sanji: "Listen to me, I will be brief.
I have one favor to ask you. After this, I will win against this guy from Beast Pirates."

Zoro: "...
Of course you will!!"
Zoro: "Huh?
Hah... Hah ...
OK I will do it!!
I don't know what happens...
But that's one more thing for me to look forward to after this battle!!
So...
Don't you dare die until then."

Sanji: "Count on it."
Aaaaaa çok iyi çok iyi
Bu arada kapak çizimi bölümden de iyi
 
Marco Linlin'e bir şey yapamadı, Killer Kaido'dan kan getirdi. Çapsız falan değil Marco ile de kapışır bayağı bayağı :D
Yav sağ kol klasmanı adamı Zoro daha yeni alacak ufak atta civcivler yesin. Zorodan yarım yedi Killer. Killer'ın hiçbir sağ kola karşı şansı yok. Kaidoyu çizicek güçte saldırısı yok hemde kınlar bile kanatıyordu Kadioyu. Killer kılıcıyla iş yapamayınca ses saldırısı kullandı o çapta başka saldırısı da yoktur muhtemelen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık