Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha doğru evet başarılı olursa değişik bir şey olması lazımdı Killer'ın. Başarısızlık sonucuda veriyor olabilir belki köydeki insanlar hep aç oldukları halde yaşıyorlardı bir şekilde belki ondandır :D ama yinede Killer'ın iradesiz olduğu gerçeği değişmez.
Gene mi irade konusu bak gene açtıracaksınız, sonra diğer Zoro fanları ile kötü oluyorum neyse en azından secde etmemiş yere kapanıp. :D
 
Biri kaptanı için güçleniyor biri kaptanına güvenmeyip adamın köpeği oluyor arada fark.
Ne alaka tayfası zaten hapis ölüm ile tehdit edilmişler sanırım Killer'ın plottan haberi var :D Ne yapacaktı Zoro gibi diyar diyar Wano deyip gezecek miydi? Doğru ya kimin kaptan yardımcısı. Bu mantıkla Oden'de 5 yıl boyunca köpeklik yapmış Wano halkı hapis ve ölüm tehditi altındayken konuya bekleniyorsunuz @Tombe @Kuroro
Zoro: Öleceksen bile ölme captaiinnn :D
 
Zoro'yla Sanji tayfada eşit statüde diyenler ve Burgess'ı Teach'in sağ kolu sananlar için güzel cevap olmuş.
Oda Zoro'nun sağ kolluğunu resmileştirmiş bu kapakla. Madem sağ kollarla bir tutacaksın bu adamı neden kanat muhabbeti çıkarıyorsun ? Tayfa içinde kur düzeni Zoro Yardımcı kaptan densin umrumda olmaz.Çelişkilerinde sınırları zorlamaya başladı bu adam.

Sanji'nin kötü tarafı uyanacaksa eğer Sanji=Lucifer, Zoro=Michael gerçek olacak. Bununla birlikte Sanji tayfayı terk edip Kid'e katılırsa şaşırmam ayrıca desteklerim.. :alkis:
 
Ne alaka tayfası zaten hapis ölüm ile tehdit edilmişler sanırım Killer'ın plottan haberi var :D Ne yapacaktı Zoro gibi diyar diyar Wano deyip gezecekmiydi?
Puhahahah irade meselesi işte kaptanı da sağ kolu da iradesiz adamlar. Zoro olsa Luffy başınıza yıkar o hapishaneyi derdi ki yani ona benzer bir şey oldu :D güven meselesi de var tabi önemli konular bunlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 67)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık