Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sanji suitin özelliklerini aldı haberi yok. Artık suitsiz de suitli gibi olacak. Judge salak değil. Suite muhtaç olduklarında nasıl sorun çıktığını anladı ve yeniden tasarlamıştır. Aslında sanjinin genleri uyanmadı belki. Suiti giydiği için genleri değişti. Judge öyle ayarladı. Bir kere giysin genleri değişecek ve artık giymesine de gerek kalmayacak şekilde yeniledi suiti. Diğer kardeşleri için de böyle teknoloji gelişmesi yaptı bence. Hatta duyguları da geri vermiştir. Sanjinin duyguları gitmeyecek çünkü suitteki değişimi bilmiyor. İleride açıklanır.
Aynı şeyi iki kere yazınca gerçek olmuyor, sen bunun aynısını yazmıştın ve ben sana cevap vermiştim ama utanma sıfır galiba. :bilmem:
 
10 yıl hapishanede kalan who who ile bir mi tutuyorsun allah kitap aşkına?
10 yıl hapiste kalması neyi değiştirir. Fark etmemiş olabilirsin belki, bizim tayfa üyeleri daha 2 yıllık korsanlar. 12 yıl ayrıca o zaman zarfı. Dünya Hükümetine öfkelenmiş olabilir ve hapisten kaçtıktan sonra sürekli antrenman yapmış olma ihtimali yok mu? Adam yıkımcılara meydan okuyor. Bu da demek oluyor ki sürekli antrenman yapmış. Ayrıca herifin Antik Zoan'ı var. CP0 üyelerinin bakalım meyveleri neymiş.
 
Haki meyve gücünü berteraf edebiliyor sonuçta bunlar yapay şeyler bence bir şeye bağlayacak mesela ateş meyvesi doğadaki ateş değil onun gibi duruyor ama sonuçta meyve menşeili. Her neyse hakisi olana meyve pek tesir etmiyor gibi.
Vergo gibi vücudunu full kaplamıyorsan Magellan'ın zehiri tesir ederse her türlü kaybedersin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık