Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bahsetmeyi unutmuşuz. Drake fazla düşünmeden reddetmiş şu çakma Jiguliyi. Ama burada benim anlamadığım, bu numberslar neden apooyu dinliyor gibi durdukları. Kaidoya değil de apooya bağlı gibiler.
Sanki Apoonun geçen bölümki konuşmasından hedefini tam anlamadım ben. Konuşması hangi taraf kazanırsa zayıf durumda olur biz de onu indirir en karlı oluruz gibi duruyor ama sanki imparatorlar kazanacak zaten, novalara son darbeyi vurup yükseliriz gibi anladım ben daha çok. Tayfa içinde yükselme vaadiyle numbersların da onu dinlemesini sağlamış olabilir.
 
Nesi farklı. Kralların hakisi var diye mi? Zarar veren oysa Law.
Law zarar verdi evet ama Kid'in saldırısından sonra ne oldu görmedik ki bu bölümle birlikte anlaşılır.

Bana Kid mi Law mı dersen ben Kid'e veririm oyumu.

Ve bu arada kralın hakisi gerçekten önemli bir faktör.Kid kral hakisini saldırılarına ekleyebilecek muhtemelen.
 
:) ama büyük adamların büyük silahları olurmuş. Aragorn Anduril gibi. Olsun o kadar. Sanjiye de özel bir ayakkabı yakışır daha iyi tekmeleyebilmek için.
Ya bi git işine Sanjinin suiti attığı gibi enmayı atmalı Zoro, nedir Odenin pişirdiği kılıcı karatmak yakışırmı bu Zoroya. Zoro Enmayı versin sonra normal bir kılıca geçsin, sihirli kılıç felan bunlar yakışmıyor ona. Ben bu hakiyi emip 100 kat daha güçlü saldırı yapan kılıç konseptini kabul etmiyorum, kılıç ustanın önüne geçmemeli. Eğer Zoro birini kesince Enmamı kesti diyorsak burada bir sıkıntı vardır. Nidai da gelmemeli ayrıca.
 
Ulan Oda robini kaçırıp, büyük savaşa falan zemin hazirlarsan çok büyük beddua ederim yeminle. Aynı pilavı yedirmezsin inşallah .... Robini koruyacak kimsede yok orada ... :ühü:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık