Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 404 88.8%
  • Sevmem

    Kullanılan: 51 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    455
Luffy de günlerce dövüşemiyor zaten.
Gün boyu muydu tam hatırlamıyorum onu. Fakat dediğim gibi bu tip rakiplere karşı 10 gün de dövüşür olay tayfa olayı işin içine girince saçmalanması.


Eee geliyorsa ne oluyor? Sanki öldü gitti.

Yahu cidden bir Amiral ile karşılaşsa bu hale geleceğini düşünüyorsun sen gerçekten. :D
Kendi kafandan senaryo yazıp mangayı reddediyorsun. Neyse iyi günler.
Her aç kaldığında bu hale geliyorsa şimdi neden böyle değil?
Daha yarım gün bile geçmediği için olabilir mi? Bize 50 bölüm gibi gelen şey onlar için birkaç saat.
 
Bir yonko için en güçlü askerlerden on binlercesi karargahta toplanıyor. Koramiraller, schibukailer, amiraller ve filo amirali hazırda bulunuyor. Bahsi geçen yonko kurtarmak istediği evladı için meyve gücünü kısarak kullanıyor. Tümen komutanları amiralleri oyalayabiliyor. Yonko denen şahıs sırayla amirallerle karşılaşıyor ve hepsini darbe alsada hasta olsada tokatlıyor, üstüne eski elamanının hışmına uğruyor ki bu sırada yonko can çekişirken onları da tokatlıyor. Sonunda bu kadar adamı, ölürken deplasmanda tokatlamanın utancıyla EZİLİP son nefesini verip kamisine kavuşuyor.

Oyaji kırımız çizgimizdir. Zoro vs Sanji, Zoro vs Luffy tartışılır (ki bana göre onlar bile tartışılmaz) Oyaji tartışılmaz.
Bana Wb'nin, Aokoji ya da Kizaru'ya üstün çizildiği tek bir sahne atar mısın dostum nereye tokatlıyor? Ayrıca bir savaşta tüm güçlerini toplamasına neden bu kadar takılınıyor? Sen bir Yonkou tayfası gücündesin, sana denk bir ekip kuralım geri kalanımız arkada takılsın sizi izlicez mi desinler? Tüm güçlerini toplamış denizciler sanki zorlandı da böyle konuşuyorsun. Bildiğin ezdiler bir tane önemli kayıp vermediler. Savaşta sadece Akainu aktif çarpıştı. Garp, Sengoku, Kizaru, Aokoji bunların hepsinin Akainu gibi aktif rol oynadığını hayal etsene. Schilere girmeye bile gerek yok. Mihawk sağa sola slash atıyor, Doff desen ayrı bir kafada. Doğru dürüst karşı tarafla savaşan yok. Wb'yi bende severim ama tanrılaştırmaya gerek yok. Hangi Yonkou tayfası olursa olsun hatta bırak Yonkou'yu, Roger ve tayfası gelse yine tokatlanıp giderler. 800 yıllık bir oluşum bir korsan tayfasından çok daha güçlü. Fanlığı bir kenara bırakıp yorumla.
 
#WByeYonkoDiyenlerBanlansın

Bu adamı kullanarak Yonkoları övmek Garp'ı kullanarak Momonga'yı övmeye denk. Yıllarca yaptınız ama artık bırakın. Adamın ölüsüne saygı duyun bari! :agla:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık